Follow us

Το ασυναγώνιστο travel style της Βάσως Λασκαράκη | Τα looks που ξεχωρίσαμε από το ταξίδι στην Πορτογαλία

Τα κομμάτια-κλειδιά που επέλεξε η Βάσω Λασκαράκη για τα outfits της στην Πορτογαλία.

MissBloom TEAM
Βάσω Λασκαράκη Instagram

Κάθε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα και ασχολείται με αυτήν δεν θέλει να αφήνει καμία εμφάνισή της στην τύχη. Σκέψη, έρευνα, προετοιμασία και πάλι από την αρχή, με μοναδικό στόχο να δημιουργήσει ένα look που θα αντικατοπτρίζει το δικό της αυθεντικό στιλ. Οι διεργασίες αυτές διπλασιάζονται σε χρόνο, όταν έχουμε να κάνουμε με το rotation των συνόλων που θα φορέσουμε σε ένα ταξίδι. Άλλωστε, όλες ξέρουμε ότι πάντοτε στη συγκεκριμένη περίσταση, δίνουμε στιλιστικά τον καλύτερό μας εαυτό. Αυτό έκανε και η Βάσω Λασκαράκη με το travel style που εμπιστεύτηκε για το ταξίδι της στην Πορτογαλία.

Η Βάσω Λασκαράκη, ως λάτρης των ταξιδιών, έχει επισκεφθεί πολλούς προορισμούς, στιγμιότυπα από τους οποίους μοιράζεται στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Μέσω αυτών συμπεραίνουμε πως η ηθοποιός σπάνια "αστοχεί" στιλιστικά αφού καταφέρνει να προσαρμόζει τα looks της στο εκάστοτε ταξίδι της.

Αυτή τη φορά επισκέφθηκε την Πορτογαλία με την οικογένειά της και γέμισε το feed της με looks, άψογα εναρμονισμένα με την ηλιόλουστη και γεμάτη ζωντάνια χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Έτσι, παρατηρώντας τις δημοσιεύσεις της ξεχωρίσαμε τα κομμάτια-κλειδιά που δεν αποχωρίστηκε στο ταξίδι της και αποτέλεσαν τη βάση των stylish συνόλων της.

Το ψηλόμεσο τζιν

Ένα τζιν παντελόνι δεν μπορεί να λείπει από καμία βαλίτσα ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και εποχών. Ιδιαίτερα η ψηλόμεση και wide leg γραμμή του τζιν της Βάσως Λασκαράκη αποτελεί ιδανική επιλογή για να είσαι κομψή και άνετη στα ταξίδια σου.

Τα λευκά sneakers

Είναι κλασικά, διαχρονικά και απόλυτα πρακτικά για ένα ταξίδι που συνήθως περιλαμβάνει αμέτρητες ώρες περπατήματος και εξερεύνησης. Η ηθοποιός, μάλιστα, τα επέλεξε με πλατφόρμα δίνοντας ένα έξτρα ενδιαφέρον στα looks της.

Το backpack

Ακόμη ένα κομμάτι που είναι άκρως απαραίτητο κατά την επίσκεψή μας σε ένα ξένο προορισμό είναι το σακίδιο πλάτης, αφού σ' αυτό θα κουβαλάς τα απαραίτητα χωρίς να χρειάζεται να κουράζεις τα χέρια σου. Ειδικά η δερμάτινη εκδοχή του που φόρεσε η Βάσω Λασκαράκη, αποτελεί ιδιαίτερα κομψή επιλογή.

Το graphic t-shirt

Το συγκεκριμένο t-shirt της ηθοποιού εμπίπτει στην κατηγορία "Logomania”, όμως δεν παύει να είναι ένα χαλαρό κομμάτι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με το κατάλληλο styling.

Το puffer γιλέκο

Ακόμη και αν ο προορισμός του ταξιδιού φημίζεται για τις καλές καιρικές συνθήκες του, πάντοτε ένα γιλέκο τύπου puffer αποδεικνύεται χρήσιμο. Είναι ελαφρύ και μπορεί να φορεθεί εύκολα πάνω από layers.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ