Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου σου δείχνει πως να φορέσεις τη μίνι φούστα στο γραφείο

Οι μίνι φούστες φέτος κάνουν ηχηρή την παρουσία τους ανάμεσα στις hot τάσεις της σεζόν και η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε πώς να τις αξιοποιήσουμε.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Οι μίνι φούστες φέτος κάνουν ηχηρή την παρουσία τους ανάμεσα στις hot τάσεις της σεζόν και είναι δύσκολο να τις αγνοήσουμε. Για να είμαστε ειλικρινείς, χαιρόμαστε που τις συναντάμε ξανά σε τόσο ψηλές θέσεις στις τάσεις, αφού προσφέρουν θηλυκότητα και μία αβίαστη κομψότητα στις καθημερινές και όχι μόνο εμφανίσεις μας. Οι μίνι φούστες έρχονται φέτος να αντικαταστήσουν τα παντελόνια και κυρίως τα φορέματα μας. Για πολλές, ωστόσο, οι μίνι φούστες δεν αποτελούν την πιο ελκυστική επιλογή στο styling. Το μήκος θεωρείται κάπως περιοριστικό για πολλές περιστάσεις κάτι βέβαια που καταρρίπτουν οι fashionistas. Οι μίνι φούστες μέσα από έξυπνους συνδυασμούς μπορούν να αξιοποιηθούν σε μία πληθώρα περιστάσεων και η Κατερίνα Καινούργιου σού δείχνει πως θα τις φορέσεις ακόμα και στο γραφείο.

Το look της Κατερίνας Καινούργιου με μίνι φούστα σού δείχνει πως να τη φορέσεις στο γραφείο

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία γυναίκα με άκρως θηλυκό στιλ, που γνωρίζει καλά τον σωματότυπο της και επιλέγει τις γραμμές που τον αναδεικνύουν περισσότερο. Οι μίνι φούστες πληρούν τις στιλιστικές προϋποθέσεις της, καθώς δίνουν την αίσθηση μία πιο ψηλής σιλουέτας. Με λίγα λόγια, ''ψηλώνουν'' τα πόδια. Η ίδια δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία φοράει τη μίνι φούστα με έναν έξυπνο στιλιστικό συνδυασμό, που μπορείς να αναδημιουργήσεις για το απολύτως θηλυκό office look.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Super Katerina'' εμφανίστηκε με ένα λευκό πουκάμισο σε loose γραμμή -το απόλυτο staple κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας- και το συνδύασε με μία μίνι μαύρη φούστα με ψηλόμεση εφαρμογή. Για να φέρει τις ισορροπίες στα μήκη πρόσθεσε ψηλές μαύρες κάλτσες και platform heels.

Εσύ μπορείς να συνδυάσεις τη μίνι φούστα με ένα πιο οπάκ καλσόν και να ολοκληρώσεις το look σου με loafers που έχουν τρακτερωτή σόλα για το απόλυτο preppy office look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ