Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τα αγαπημένα φλατ παπούτσια των fashionistas

Τα chunky loafers είναι το obsesion κάθε fashionista και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίνει τη ψήφο εμπιστοσύνης στο hot fashion item.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Σίγουρα στην καθημερινότητα σου επιθυμείς να είσαι άνετη χωρίς να περιορίζεσαι από ασφυκτικές γραμμές και να δυσφορείς από άβολα αξεσουάρ και ρούχα. Βέβαια, δεν θες η άνεση αυτή να επιφέρει ''εκπτώσεις'' στο στιλ, την αισθητική και την θηλυκότητά σου. Με λίγα λόγια δεν θες να θυσιάσεις την άνεση στο βωμό της κομψότητας και αντίστροφα, θέλεις να αποφύγεις την αντικατάσταση του στιλ σου με την άνεση. Και εδώ, σε αυτό το πολύ κοινό και συχνό δίλημμα, ερχόμαστε εμείς για να κάνουμε πραγματικότητα τις στιλιστικές επιθυμίες σου. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για τα πιο κομψά και άνετα φλατ που χρειάζεσαι στο καθημερινό ντύσιμό σου και σίγουρα στο office style σου. Ο λόγος για τα παπούτσια που επέλεξε πρόσφατα να φορέσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αποτελούν το must have κάθε working girl.

Τα chunky loafers είναι το obsesion κάθε fashionista | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίνει την ψήφο εμπιστοσύνης στο hot fashion item

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε στη μικρή οθόνη και δεν χάνει ευκαιρία από το να δημιουργεί σύγχρονα, on trend και ενδιαφέροντα looks στο πλατό της εκπομπής ''My Style Rocks''. Βέβαια, δεν θα μπορούσε να κάνει το αντίθετο, αφού η εκπομπή έχει ως θέμα τη μόδα και το προσωπικό στιλ και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πειραματίζεται ιδιαίτερα και με τα δύο. Το μοντέλο που έχει διανύσει χιλιόμετρα στη βιομηχανία της μόδας γνωρίζει καλύτερα από πολλούς τι εστί αυθεντικό στιλ και τον τελευταίο καιρό αναδιοργανώνει το δικό του. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να αντιληφθείς πως επαναπροσδιορίζει στιλιστικά τον εαυτό της και δοκιμάζει πολλές από τις τρέχουσες τάσεις. Κάπως έτσι φόρεσε και τα loafers.

Η ίδια τα συνδύασε με ένα oversized κοστούμι αποδεικνύοντας πως είναι το ιδανικό παπούτσι για το ντύσιμο του γραφείου και το ανοιξιάτικο στιλ. Αμεσως σπέυσαμε να βρούμε την πιο chic ανοιξιάτικη εκδοχή και θα τη βρεις παρακάτω για να υιοθετήσεις και εσύ την hot τάση.

Loafers σε μπεζ απόχρωση με μεταλλική λεπτομέρεια, Tsakiris Mallas

Loafers με τρακτερωτή σόλα, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ