Follow us

Γιατί πρέπει να βάλεις ένα κοστούμι με ρίγες στην γκαρνταρόμπα σου | Δες πώς το φόρεσε η Letizia

Γιατί τα pinstripe κοστούμια δεν πρέπει να απουσιάζουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Γιατί πρέπει να βάλεις ένα κοστούμι με ρίγες στη γκαρνταρόμπα σου | Δες πώς το φόρεσε η Letizia Splash News / Ideal Images

Οι εμφανίσεις της βασίλισσας Letizia δεν σταματούν να τραβούν την προσοχή των ενημερωμένων fashionistas, και των fashion lovers γενικώς. Η βασίλισσα της Ισπανίας, εξάλλου, διαθέτει ένα στιλ που ανταποκρίνεται περισσότερο σ' αυτό μίας σύγχρονης, δυναμικής γυναίκας και λιγότερο σ' αυτό μιας απρόσιτης "γαλαζοαίματης". Το γεγονός, δε, ότι συχνά επιλέγει προσιτά brands χωρίς να την ενδιαφέρει αν τα ρούχα της θα είναι μοναδικά και θα τα φοράει μόνο η ίδια, ή ότι φροντίζει να εντάσσει στα looks της τις επίκαιρες τάσεις, την κρατούν σταθερά στο επίκεντρο του fashion ενδιαφέροντος. Η Letizia, με απλά λόγια, είναι ένα style icon που πραγματικά μπορεί να εμπνεύσει με τις στιλιστικές της επιλογές που διακρίνονται πάντα από κομψότητα και δυναμικό χαρακτήρα.

Μία από τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της, στην τελετή απονομής των National Innovation and Design Awards 2022 στην πόλη Αβιλές της Ισπανίας, μάς υπενθύμισε μία από τις πιο statement επιλογές του power dressing: το pinstripe κοστούμι. Η Letizia εμφανίστηκε στην τελετή φορώντας ένα navy κοστούμι με ρίγες της ισπανίδας σχεδιάστριας Inés Martín Alcalde. Το κλασικό σχέδιο που αποτελείται από blazer με τονισμένους ώμους και φαρδύ γιακά, και παντελόνι με cropped μήκος, ξεχωρίζει καθώς ολοκληρώνεται με μία ζώνη που δένει στη μέση τονίζοντας τη σιλουέτα.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ