Follow us

Denim lovers είστε έτοιμοι; Η νέα συλλογή της Pink Woman είναι αφιερωμένη στο staple κάθε γκαρνταρόμπας

Η νέα συλλογή της Pink Woman θα σε κάνει να ερωτευτείς ξανά το denim.

Courtesy of Pink Woman Courtesy of Pink Woman

Το denim βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με το λευκό πουκάμισο, το blazer και τα tailored παντελόνια -με λίγα λόγια αποτελεί ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια, που δεν χάνει την αίγλη, τη στιλιστική αξία και την ευελιξία του στο πέρασμα του χρόνου. Μπορεί να ξεκίνησε από μία ταπεινή καταγωγή (αποτελούσε το ύφασμα των ρούχων, που φορούσαν οι εργάτες στους δύο προηγούμενες αιώνες), όμως, κατάφερε μέσα από τις δεκαετίες των αλλαγών, δηλαδή τα 60s και 70s, να αναδειχθεί σε staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας. To denim το συναντάμε σε πουκάμισα, ολόσωμες φόρμες, παντελόνια (τα αγαπημένα μας τζιν), φούστες, τσάντες, υποδήματα, bustier tops και πανωφόρια, δείχνοντας μας τη εύκολη προσαρμογή τους σε κάθε ύφος και στιλ και φέτος αποτελεί το σήμα κατατεθέν αυτής τη σεζόν. Το street style αλλά και τα αγαπημένα brands ανανέωσαν το look του προτείνοντας κομψές και ενδιαφέρουσες εκδοχές τους και εκείνες της Pink Woman ξεχωρίζουν.

Η νέα συλλογή της Pink Woman θα σε κάνει να ερωτευτείς ξανά το denim

Η Pink Woman λανσάρει τη denim collection για το 2023 με τίτλο ''DENIM2DAY'' και είμαστε σίγουροι ότι οι προσεγμένες και up to date επιλογές που έχει σχεδιάσει το brand θα σε κάνουν να επιλέγεις ένα denim κομμάτι του σε κάθε σου εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα, η φετινή denim συλλογή, πάντα συγχρονισμένη με τα trends της εποχής, προτείνει classic items με stylish λεπτομέρειες, όπως το 90s straight fit denim που με τις εξωτερικές ραφές γίνεται σύγχρονο. Ακόμα, στην denim Pink Woman συλλογή θα βρεις μεγάλη ποικίλα shapes για κάθε σωματότυπο, αλλά και το πιο hot trend για φέτος, τα denim sets.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα denim κομμάτια της Pink Woman που κυριαρχούν στις τάσεις της σεζόν. Έτσι, θα κάνεις update στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου σαν την πιο ενημερωμένη fashionista.

The Trendsetter | H Pink Woman ενσωματώνει στην συλλογή της όλες τις τάσεις του σήμερα και προτείνει το κλασσικό straight fit denim with a twist. Οι εξωτερικές ραφές κολακεύουν κάθε shape και δημιουργούν ένα stylish και σύγχρονο look.

The Denim Skirt | H denim φούστα με 00s διάθεση κάνει ηχηρή την εμφάνιση και η Pink Woman την προτείνει με oversized λευκό πουκάμισο, διαφοροποιώντας ένα all time classic look.

Denim on Denim | Η απόλυτη τάση του double denim επιστρέφει δυναμικά.

Cargo Denim | Aπό την denim συλλογή της Pink Woman δεν θα μπορούσε να λείπει το cargo denim. Τα cargo pants ήρθαν για να μείνουν, προσφέροντας άνεση και στυλ σε κάθε εμφάνιση.

Courtesy of Pink Woman
Cargo ντένιμ σε μπλε και χακί απόχρωση, Pink Woman

The Denim Blink | Αυτή η πρόταση είναι ιδανική για εσένα που θες να είσαι Star φορώντας Denim. Key item για την συλλογή της Pink Woman είναι το denim με strass, που μπορεί να δώσει μια διαγαλαξιακή αίσθηση στο στυλ σου.

Βρες την πιο hot denim συλλογή στα πάνω από 100 καταστήματα Pink Woman και στο site: www.pinkwoman-fashion.com

Για να παρακολουθείς όλα τα νέα της Pink Woman κάνε follow στο Instagram: @pinkwomanofficial

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ