Follow us

Βρήκαμε τα Zara σκουλαρίκια που φόρεσε η Kate Middleton στα BAFTAs και κοστίζουν λιγότερο από 16 ευρώ

Η Kate Middleton επέλεξε τα statement σκουλαρίκια που θα ανανεώσουν το ανοιξιάτικο στιλ σου.

Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Τα βραβεία BAFTA πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο Royal Festive Hall με τη βρετανική ακαδημία κινηματογράφου να ανακοινώνει τους μεγάλους νικητές της έβδομης τέχνης. Εκτός από την απονομή των βραβείων βέβαια, το fashion crown ενθουσιάστηκε με τις εμφανίσεις των celebrities στο κόκκινο χαλί. Εκείνη όμως που κατάφερε να κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν είναι η Kate Middleton, που μαζί με τον σύζυγό της έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση σε red carpet ως πριγκίπισσα και πρίγκιπας της Ουαλίας.

Διαβάστε Επίσης

Η Kate Middleton απέδειξε για ακόμα μία φορά πως της αξίζει ο τίτλος του style icon, αλλά και πως μέσα στον χρόνο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τα fashion houses και brands που ταιριάζουν με την αισθητική και το στιλ τους. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως για την εμφάνισή της στα BAFTAs επέλεξε να φορέσει ένα αέρινο λευκό one shoulder φόρεμα που έφερε την υπογραφή του οίκου Alexander McQueen, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ο αγαπημένος της. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας όμως ακολούθησε ένα ακόμα αγαπημένο της styling tip, συνδυάζοντας το άκρως εντυπωσιακό φόρεμά της με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από το high street brand, Zara, που επίσης επιλέγει συχνά.

Πιο συγκεκριμένα, η Kate Middleton φόρεσε ένα πολύ εντυπωσιακό ζευγάρι χρυσά floral σκουλαρίκια, τα οποία ανήκουν στη νέα συλλογή της Zara και κοστίζουν μόλις 15,95 ευρώ. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ολοκλήρωσε την red carpet εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρα βελούδινα opera gloves, Aquazzura χρυσές γόβες και Jimmy Choo βελούδινο clutch τσαντάκι.

Διαβάστε Επίσης

Styling Tip: Ένα statement ζευγάρι σκουλαρίκια όπως αυτά που επέλεξε η Kate Middleton από τη Zara είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνεις πιο ξεχωριστό ένα look αλλά και για να μετατρέψεις ένα σύνολο από πρωινό σε βραδινό. Μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν με ένα λευκό πουκάμισο ή ένα μαύρο φόρεμα και να προσθέσεις ένα τόσο εντυπωσιακό κόσμημα που θα αναβαθμίσει αμέσως το look σου.

Η red carpet εμφάνιση της Kate Middleton

Τα statement σκουλαρίκια από τη Zara

Σκουλαρίκια καταρράκτες με λουλούδια Zara
Σκουλαρίκια καταρράκτες με λουλούδια Zara

Θα τα βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ