Follow us

Από το γραφείο στη βραδινή έξοδο | Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το ιδανικό H&M φόρεμα για την άνοιξη

Extra Hint: Το φόρεμα της Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις πιο hot τάσεις.

stam_tsimtsili Instagram @stam_tsimtsili

Έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 700 χιλιάδες followers στο Instagram και με χιλιάδες τηλεθεατές να παρακολουθούν την εκπομπή "Happy Day” που παρουσιάζει καθημερινά στον Alpha, δίχως αμφιβολία η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις διάσημες γυναίκες της χώρας. Εκτός από την επαγγελματική της πορεία όμως, πολλές γυναίκες την παρακολουθούν πιστά και για τις στιλιστικές επιλογές της. Η παρουσιάστρια άλλωστε μοιράζεται καθημερινά μέσω Instagram τα looks που φορά στην εκπομπή, προσφέροντας έτσι στιλιστική έμπνευση σε κάθε γυναίκα που την ακολουθεί.

Διαβάστε Επίσης

Πρόσφατα μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημιούργησε μία πολύ κομψή εμφάνιση με πρωταγωνιστή ένα H&M φόρεμα που σίγουρα αξίζει την προσοχή σου. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα mini φόρεμα σακάκι σε μπεζ απόχρωση, το οποίο έχει cut-outs στην περιοχή της μέσης. Η παρουσιάστρια συνδύασε το φόρεμά της με ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες knee length μπότες. Γιατί ξεχωρίσαμε το look της;

#1

Το φόρεμα σακάκι είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές που μπορείς να κάνεις κυρίως στις περιπτώσεις που η ημέρα σου είναι γεμάτη υποχρεώσεις. Είναι ιδανικό για το γραφείο, αλλά και για μία έξοδο αργότερα, αφού συνδυάζει θηλυκότητα και φινέτσα.

#2

Ένα μπεζ φόρεμα όπως αυτό το Η&Μ που επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι άκρως απαραίτητο για μία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Είναι διαχρονικό, κομψό και μπορείς να το φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις. Εάν δεν έχεις ήδη ένα στη συλλογή σου, σίγουρα αξίζει να αποκτήσεις και η πρόταση της παρουσιάστριας είναι ιδανική.

#3

Ήδη από το καλοκαίρι του 2022 και σίγουρα το καλοκαίρι του 2023, τα φορέματα με cut-outs έχουν την τιμητική τους. Είναι sexy αλλά και πολύ κομψά, ενώ αναδεικνύουν με τον πιο θηλυκό τρόπο τη σιλουέτα σου.

Plus

Εάν αγαπάς τα φορέματα και τις φούστες, ωστόσο αναρωτιέσαι ποιο είναι το ιδανικό ζευγάρι παπουτσιών για αυτή την εποχή, το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι μία πρόταση. Ο λόγος για τις knee length μπότες, δηλαδή εκείνες που φτάνουν έως και πριν το γόνατο. Είναι άκρως κολακευτικές και συνδυάζονται τέλεια με φορέματα και φούστες κάθε μήκους.

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Get the trend

Φόρεμα-σακάκι με ανοίγματα H&M

Φόρεμα-σακάκι με ανοίγματα H&M

Φόρεμα-σακάκι με ανοίγματα H&M

Φόρεμα-σακάκι με δετή ζώνη H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ