Follow us

Κοραλί & Ροζ | Στη Mango βρήκαμε κομμάτια στις πιο κομψές αποχρώσεις της άνοιξης

Ανανέωσε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου με τις κομψές αποχρώσεις του κοραλί και του ροζ.

MissBloom TEAM
Κοραλί & Ροζ | Στη Mango βρήκαμε κομμάτια στις πιο κομψές αποχρώσεις της άνοιξης Splash News / Ideal Images

Ο όρος "Dopamine dressing" έγινε ευρέως γνωστός μετά την πανδημία του Covid. Για όσες δεν γνωρίζουν, η ντοπαμίνη είναι η λεγόμενη "ορμόνη της χαράς", η οποία εκκρίνεται όταν περνάμε καλά. Το "Dopamine Dressing", με τη σειρά του, είναι ένας τρόπος ντυσίματος που επιτυγχάνει τη χαρά και ευφορία, μέσω των ενδυματολογικών επιλογών. Αν και απώτερος στόχος είναι να αισθάνεσαι ευχάριστα και άνετα με τον εαυτό σου, το "Dopamine dressing" συνδέεται άρρηκτα και με τα φωτεινά και ζωηρά χρώματα, τα οποία είναι γνωστό πως λετουργούν ως ψυχολογικό boost. Η νέα συλλογή της Mango μετουσιώνει την άνεση και τα bold χρώματα σε ultra stylish και κομψά κομμάτια -ιδανικά για την άνοιξη- που αξίζει να κάνεις δικά σου.

Πέρσυ στο street style ξεκάθαρος πρωταγωνιστής ήταν το έντονο φούξια, όπως αναδείχθηκε από την FW '22 του οίκου Valentino και από την τάση Barbiecore. Η Mango κάνει update αυτή την απόχρωση, που ομολογουμένως έφτασε στο peak της, με μία πιο απαλή, αλλά εξίσου, fun παλέτα που αποτελείται από ροζ και κοραλί αποχρώσεις.

Κοραλί & Ροζ | Στη Mango βρήκαμε κομμάτια στις πιο κομψές αποχρώσεις της άνοιξης

Ειδικά για την άνοιξη, τα ανάλαφρα σακάκια, οι θηλυκές φούστες και τα τα παιχνιδιάρικα αξεσουάρ της συλλογής, θα αποδειχθούν οι πιο ισχυροί συμμαχοί σου στην προσπάθεια εναρμονισμού με το στιλ που ταιριάζει στην εποχή.

Mango

Αν είσαι fan των power suits στην καθημερινότητά σου, η κοραλί εκδοχή του από τη Mango θα αποτελέσει ιδανική επιλογή για τους πιο ηλιόλουστους μήνες που ακολουθούν. Φόρεσέ το στο γραφείο με ένα λευκό oversized πουκάμισο και ένα ζευγάρι kitten heels και στη βόλτα με ένα graphic t-shirt και τα αγαπημένα σου sneakers. Ακόμη, αξίζει να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου τη μίντι πλεκτή φούστα με την playful ροζ απόχρωση και να τη φοράς ακόμη και βράδυ με ένα δερμάτινο τζάκετ με κρόσσια, που αποτελούν τάση αυτή την εποχή, και ένα ζευγάρι μαύρα cowboy boots.

Τέλος, το κοραλί τσαντάκι με την κροκό υφή θα πλαισιώσει τα total black σύνολά σου, ειδικά για εσένα που αποφεύγεις αυστηρά το χρώμα στα καθημερινά σου looks, ενώ μπορεί να ταιριάξει εξίσου και με άλλα φλούο χρώματα, αν θέλεις να πειραματιστείς με το colour blocking.

Editor's picks

Σακάκι κοστουμιού κουμπί, Mango

Ζακέτα λαιμός πόλο, Mango

Παπούτσι μύτη μπαρέτα, Mango

Φούστα πλεκτή rib, Mango

Φαρδύ πουκάμισο με κουμπιά, Mango

Παντελόνι κουστούμι με φαρδύ μπατζάκι, Mango

Τσάντα σε όψη κροκόδειλου, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ