Follow us

H Δέσποινα Βανδή φόρεσε τη φόρμα της όπως οι κορυφαίες fashionistas | Πάρε ιδέες από το απίθανο casual look της

Η Δέσποινα Βανδή ξέρει πως να δημιουργεί στιλάτες off-duty εμφανίσεις.

MissBloom TEAM
H Δέσποινα Βανδή φόρεσε τη φόρμα της όπως οι κορυφαίες fashionistas NDP

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες σταρ. Αυτό, μάλιστα, δεν αποτελεί συμπέρασμα που προκύπτει από τα looks της στις πίστες όπου εμφανίζεται ή στα λαμπερά show στα οποία συμμετέχει, εκεί δηλαδή που το στιλ καθορίζεται από άλλους κανόνες. Είναι μια διαπίστωση στην οποία καταλήγει κανείς εύκολα αν παρακολουθεί τις off-duty εμφανίσεις της. Η Βανδή διαθέτει εξαιρετικό casual στιλ και η πρόσφατη εμφάνισή της το αποδεικνύει για μία ακόμα φορά.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε για τα ψώνια της σε κατάστημα της Γλυφάδας και για την περίσταση επέλεξε να φορέσει μία φόρμα. Και το έπραξε με τον πιο στιλάτο τρόπο, όπως θα το έκαναν όλες οι κορυφαίες fashionistas. Δηλαδή; Δηλαδή, η Δέσποινα Βανδή φόρεσε το άνετο παντελόνι της φόρμας της μ' ένα λευκό t-shirt, με χακί bomber jacket - ένα πανωφόρι εξαιρετικά δημοφιλές στις τάσεις του 2023 - και chunky chelsea boots, τις οποίες μάλιστα φόρεσε πάνω από τα μπατζάκια της φόρμας. Το look της ολοκλήρωσε με oversized τετράγωνα μαύρα γυαλιά ηλίου.

H Δέσποινα Βανδή φόρεσε τη φόρμα της όπως οι κορυφαίες fashionistas | Πάρε ιδέες από το απίθανο casual look της
Δέσποινα Βανδή

Αν ρίξεις μία ματιά στο street style μεγάλων εβδομάδων μόδας, ιδίως αυτή της Σκανδιναβίας, θα ανακαλύψεις αρκετές εμφανίσεις με τον relaxed και cool χαρακτήρα που έχει αυτή η sporty chic εμφάνιση της Δέσποινας Βανδής. Μάλιστα, δεν χρειάζεται πολύς κόπος ή σκέψη για να μπορέσεις να υιοθετήσεις το look της: ένα παντελόνι φόρμαS, ένα bomber jacket ή denim jacket, τώρα που πλησιάζει η άνοιξη, και τα μποτάκια σου με τρακτερωτή σόλα ή ακόμα και τα chunky sneakers σου, θα σε βοηθήσουν στο να πετύχεις ένα στιλάτο sporty casual look. Αντί για παντελόνι φόρμας, μπορείς να δοκιμάσεις το ίδιο look με ένα cargo pants, που είναι επίσης μεγάλη τάση.

Get the style

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ