Follow us

Μια iconic εμπειρία μόδας, θηλυκότητας και glam με επίκεντρο τη νέα Studio S/S23 συλλογή της H&M και 5 fashion icons

Το Missbloom βρέθηκε αποκλειστικά στη φωτογράφιση για τη νέα Studio SS23 συλλογή της Η&M που σου προτείνει... "go big or go home".

H&M © Νικόλας Μάστορας

Είναι κάποιες φορές που όταν χτυπάει το τηλέφωνό σου, το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να κρυφτείς από τις υποχρεώσεις που σε περιμένουν. Είναι και κάποιες άλλες περιπτώσεις όμως που μόλις διαβάσεις το μήνυμα του αποστολέα, ένα χαμόγελο ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σου και η καρδιά σου ξεκινά να χτυπά δυνατά από ενθουσιασμό και έμπνευση. Τουλάχιστον, κάπως έτσι ένιωσα εγώ, όταν ένα απόγευμα, λίγο πριν ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου στο γραφείο, έλαβα ένα μήνυμα από τους υπεύθυνους της H&M Hellas. Το περιεχόμενό του αφορούσε μία πρόταση που σίγουρα δεν μπορείς να αρνηθείς και πολύ περισσότερο πρόκειται να θυμάσαι για χρόνια αργότερα ως μία από τις πιο ξεχωριστές και δημιουργικές εμπειρίες της ζωής σου. Ας σου εξηγήσω όμως καλύτερα.

Δύο φορές τον χρόνο, η Η&M, το high street brand μόδας, που έχει κερδίσει την καθολική αποδοχή των διασημότερων style icons της εποχής μας, κυκλοφορεί μία συλλογή που λειτουργεί ως ένα σημαντικό reminder. Για ποιο πράγμα; Για το γεγονός πως η μόδα είναι μία από τις ισχυρότερες μορφές τέχνης που υπάρχουν, ένα μέσο για να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας και να γίνουμε οι γυναίκες που ονειρευόμαστε. Ο λόγος λοιπόν για τη Studio συλλογή της H&M, η οποία κάθε σεζόν γίνεται και καλύτερη, παρουσιάζοντάς μας μία διαφορετική προσέγγιση του στιλ και της εικόνας μας

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 λοιπόν, η συλλογή H&M Studio είναι αφιερωμένη στις ντίβες που μεσουράνησαν στην Χρυσή Εποχή του Hollywood, κάνοντας εμφανίσεις που έως σήμερα αποτελούν σημείο αναφοράς και πηγή έμπνευσης για καλλιτέχνες και δημιουργούς. Η σχεδιαστική ομάδα της H&M οραματίστηκε μία collection που αποτελείται από τις elevated εκδοχές των διαχρονικών items που κάθε γυναίκα χρειάζεται στη γκαρνταρόμπα της , αλλά και από βραδινά κομμάτια που έχουν ως στόχο να αναδείξουν το πηγαίο sexiness της καθεμίας μας.

Αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως είναι ο τρόπος που επέλεξε η H&M να παρουσιάσει την εν λόγω συλλογή. Η ομάδα του brand λοιπόν διοργάνωσε μια διήμερη εμπειρία μόδας, όπου καλεσμένες ήταν κάποιες από τις πιο διάσημες ambassadors του brand. Για πρώτη φορά, τα fashion icons Τόνια Σωτηροπούλου και Ευγενία Σαμαρά από την Ελλάδα, Mirela Ilieva από τη Βουλγαρία, Dora Predojevic από την Κροατία και Una Krlic από τη Σερβία βρέθηκαν στην ελληνική πρωτεύουσα, είδαν τη νέα συλλογή και πόζαραν σε μία "go big or go home" φωτογράφιση που θα σε εμπνεύσει να ανανεώσεις το στιλ σου με την υπογραφή της H&M. Ο δικός μου ρόλος ήταν να βρεθώ σε αυτό το λαμπερό meet and greet, να γίνω μέρος της ομάδας-οικογένειας της H&M και να καταγράψω την εν λόγω εμπειρία σε ένα fashion diary.

Έχοντας ως φόντο την Αθήνα λοιπόν, πέντε διάσημες γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και ξεχωρίζουν με την αισθητική τους βρέθηκαν στην Αθήνα για να γιορτάσουν το λανσάρισμα της νέας Studio SS23 συλλογής. Το αποτέλεσμα; Επειδή οι όμορφες εμπειρίες χρειάζεται να μοιράζονται, το Missbloom ήταν αποκλειστικά μέρος της συγκεκριμένης εμπειρίας και εγώ, εκπροσωπώντας το δημιούργησα ένα fashion ημερολόγιο για να μοιραστώ μαζί σου τις σημαντικότερες στιγμές που βιώσαμε αυτό το διήμερο.

Η διήμερη εμπειρία μόδας με τις H&M Studio ambassadors

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και η Η&Μ δεν μπορούσε να προετοιμάσει καλύτερο καλωσόρισμα για τις ξεχωριστές καλεσμένες της. Έτσι, ένα απόγευμα πριν από μερικές ημέρες, τόσο οι ambassadors όσο και η ομάδα του brand βρεθήκαμε στο showroom της H&M στο κέντρο της Αθήνας. Η νέα Studio SS23 συλλογή στόλιζε τον χώρο, το δροσερό ποτό με τα bubbles έρεε στα ποτήρια και κάπως έτσι γνωριστήκαμε όλοι μεταξύ μας, γίναμε μία παρέα, δίνοντας μία υπόσχεση. Πως θα απολαύσουμε ό,τι θα ακολουθήσει στο έπακρο. Και ακριβώς αυτό πράξαμε. Βγάλαμε πολλές, πολλές φωτογραφίες με τα high fashion ρούχα και αξεσουάρ της νέας συλλογής, ανταλλάξαμε απόψεις για το έργο και την πορεία της Η&M, αλλά και για το γεγονός πως ανήκει στα brands που αγαπά τη γυναίκα και το δείχνει έμπρακτα με κάθε ευκαιρία. Μετά από ένα meet and greet γεμάτο από μόδα, στιλ και χαρούμενα πρόσωπα δώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη ημέρα. Την ημέρα της φωτογράφισης.

Μια iconic εμπειρία μόδας, θηλυκότητας και glam με επίκεντρο τη νέα Studio S/S23 συλλογή της H&M και 5 fashion icons

Πέντε style icons φωτογραφίζονται στο θέατρο Παλλάς

Υπάρχουν κάποιες τοποθεσίες στην Αθήνα που μοιάζουν με πραγματικά στολίδια, τα οποία αξίζει να επισκεφτεί κανείς. Ένα από αυτά είναι το θέατρο Παλλάς, ένα από τα πιο διάσημα και εμβληματικά θέατρα της πόλης, ένα κόσμημα πολιτισμού και καλαισθησίας. Αυτή ήταν λοιπόν η τοποθεσία που φιλοξένησε τις πέντε ambassadors της H&M, Τόνια Σωτηροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Mirela Ilieva, Dora Predojevic και Una Krlic από τη Σερβία, οι οποίες συμμετείχαν στην πιο ξεχωριστή φωτογράφιση συλλογής που έγινε ποτέ στο θέατρο Παλλάς. Για κάποιες ώρες, αυτό ήταν το #officefortoday μας με τις πέντε πρωταγωνίστριες να βάφονται και να χτενίζονται από τα ταλαντούχα χέρια της Κωνσταντίνας Μιχοπάνου και της Ξένιας Καπιζιώνη αντίστοιχα σαν άλλες stars που προετοιμάζονται για παράσταση. Τα σημεία στο θέατρο που αποτελούσαν την τέλεια τοποθεσία ήταν άπειρα και όπως δήλωσε η Dora Predojevic στο Missbloom "Μόλις βρέθηκα στο θέατρο, ήθελα να φωτογραφηθώ σε κάθε γωνία".

dora hm

Στη συνέχεια φόρεσαν τις πιο ξεχωριστές δημιουργίες της H&M Studio SS23 συλλογής, ακολουθώντας μία προσωποποιημένη προσέγγιση με βάση το στιλ τους και πόζαραν στον φακό του διάσημου φωτογράφου Νικόλα Μάστορα, αλλά και την κάμερα των Χαρά Σταυρακάκη και Alexander Hans που επιμελήθηκαν το βίντεο με όλα τα στιγμιότυπα του ταξιδιού. Οι εικόνες που απαθανατιστήκαν θα σε μεταφέρουν σε ένα ταξίδι γεμάτο από μόδα, θηλυκότητα και φινέτσα.

Σαν άλλες stars του Hollywood, οι Τόνια Σωτηροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Mirela Ilieva, Dora Predojevic και Una Krlic υιοθέτησαν το μότο "κάθε στιγμή της ημέρας είναι μοναδική και ότι η ζωή είναι μια σκηνή", ένιωσαν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, φορώντας τις H&M δημιουργίες. Τέχνες άλλωστε όπως η μόδα και ο κινηματογράφος επηρεάζονται άμεσα από τη ζωή και τις κοινωνικές εξελίξεις. Η Η&Μ αποτύπωσε μέσα από τη συλλογή της την ανάγκη που έχει κάθε σύγχρονη γυναίκα να αισθάνεται πρωταγωνίστρια της ζωής της, ενώ έχει στη διάθεσή της ρούχα που την εκφράζουν, την κάνουν να νιώθει δυνατή και με αυτοπεποίθηση.

una hm

Τα αριστουργηματικά items της νέας Studio SS23 συλλογής από την Η&M

Η συλλογή υπόσχεται πως τα βλέμματα θα στραφούν επάνω στη γυναίκα που φορά τις σούπερ θηλυκές δημιουργίες και υιοθετεί μία "go big or go home" προσέγγιση στο στιλ της. Ακριβώς όπως έκαναν και οι πέντε ambassadors της Η&M. Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε ένα μαύρο στράπλες ασύμμετρο φόρεμα με μεγάλα δερμάτινα βολάν που την έκανε να μοιάζει με μία dramatic και rock πρωταγωνίστρια, η Ευγενία Σαμαρά φωτογραφήθηκε με ένα maxi φόρεμα που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της, αναδεικνύοντας την με τον πιο sexy τρόπο, η Mirela Ilieva φόρεσε ένα εμπριμέ co-ord στις αποχρώσεις του γαλάζιου και του μαύρου, η Dora Predojevic φόρεσε μία maxi φούστα με μαύρο τούλι και δερμάτινο jacket μοτοσικλέτας, ενώ η Una Krlic φόρεσε άνετη καπαρντίνα, τζιν παντελόνι σε loose γραμμή και μαύρο top. Ποια είναι τα κοινά στοιχεία που είχαν όλες οι πρωταγωνίστριες της φωτογράφισης; Εκτός από τον συνδυασμό προσωπικότητας-ταλέντου-φινέτσας, φορούσαν όλες επιβλητικά αξεσουάρ από τη συλλογή και πιο συγκεκριμένα ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια και premium δερμάτινα μποτάκια.

Evgenia hm
tonia hm

Λίγο πριν το τέλος της iconic φωτογράφισης, η Τόνια Σωτηροπούλου δήλωσε αποκλειστικά στο Missbloom "Μου αρέσει πάρα πολύ η νέα Studio συλλογή της Η&M, επειδή συνδυάζει πολλά διαφορετικά στοιχεία. Μinimal, extravagant, πολύ ωραία χρώματα, εκπέμπει δυναμισμό και ήδη έχω ξεχωρίσει κάποια πολύ αγαπημένα κομμάτια. Για παράδειγμα, η καμπαρντίνα σε συνδυασμό με το τζιν παντελόνι. Μου αρέσει πάρα πολύ το μαύρο φόρεμα με το οποίο φωτογραφήθηκα, το οποίο είναι αρκετά θεατρικό και δραματικό, αλλά και το ολόσωμο bodysuit που έχει μπλε και μαύρους χρωματισμούς. Γενικά νομίζω πως είναι μία συλλογή που μπορεί να φορεθεί από κάθε σωματότυπο και γυναίκα. Είναι μία συλλογή με μεγάλη γκάμα από ρούχα". Πώς βίωσε την εμπειρία της φωτογράφισης; "Περάσαμε καταπληκτικά. Είμαστε πολύ αγαπημένη ομάδα και συνεργαζόμαστε χρόνια με την H&M. Ήταν πολύ ωραία που ήρθαν τα κορίτσια στη χώρα μας και φυσικά η συνεργασία με τον με τον Νικόλα Μάστορα που είναι ένας καταπληκτικός φωτογράφος, καλλιτέχνης και φίλος. Γελάσαμε και το απολαύσαμε πολύ. Δημιουργήσαμε κάτι πολύ όμορφο".

dora hm
mirela hm

A Little Party Never Killed Nobody

Εάν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει ένα διήμερο γεμάτο από ομορφιά, γυναικεία ενδυνάμωση και μόδα, η απάντηση είναι πολύ εύκολη. Με ένα πάρτι, ακριβώς όπως αυτό που διοργάνωσε η Η&M στο θρυλικό μπαρ/εστιατόριο Athénée. Όλοι μαζί γιορτάσαμε αυτή τη μοναδική εμπειρία που μόλις είχαμε βιώσει, μοιραστήκαμε τις σκέψεις μας και τις αγαπημένες μας στιγμές από όλο το διήμερο και ευχηθήκαμε να βιώσουμε κάτι παρόμοιο και εξίσου inspirational πολύ σύντομα.

hm

Η συλλογή H&M Studio S/S23 θα είναι διαθέσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο αποκλειστικά στο hm.com από τις 2 Μαρτίου.

Credits

Φωτογράφος: Νικόλας Μάστορας

Βοηθός Φωτογράφου: Αναστασία Λιάκου

Βιντεοσκόπηση: Χαρά Σταυρακάκη – Alexander Hans

MUA: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου

Hair: Ξένια Καπιζιώνη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr