Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη φόρεσε τα κομψά -και πολύ άνετα- παπούτσια που ταιριάζουν με κάθε ανοιξιάτικο look

Η Μαρία Ηλιάκη προτείνει τη must have αγορά της άνοιξης.

Μαρία Ηλιάκη Papadakis Press

Η άφιξη της άνοιξης συνοδεύεται από μία έντονη επιθυμία για ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας, γεγονός που είναι απολύτως φυσιολογικό. Η εποχή αλλάζει, η θερμοκρασία ξεκινά να ανεβαίνει και εμείς θέλουμε να υποδεχτούμε αυτή την περίοδο του χρόνου, έχοντας όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που θα χρειαστούμε. Ένα από αυτά είναι και τα κατάλληλα παπούτσια για τη μεταβατική εποχή από τον χειμώνα στην άνοιξη. Ποιες είναι οι απαιτήσεις μας; Χρειαζόμαστε ένα ζευγάρι παπούτσια που είναι άνετα, κομψά και συνδυάζονται με διάφορα looks, ώστε να μην μας απασχολεί ιδιαιτέρως το styling. Ακριβώς, ένα τέτοιο στιλ παπουτσιών φόρεσε πρόσφατα και η Μαρία Ηλιάκη.

Διαβάστε Επίσης

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έδωσε το παρών σε εγκαίνια ενός νέου καταστήματος στην Κηφισιά και για την εν λόγω περίσταση δημιούργησε ένα total black σύνολο. Πιο συγκεκριμένα, συνδύασε ένα τζιν παντελόνι με μαύρη μπλούζα, μαύρο παλτό και ένα ζευγάρι μαύρα sneakers με λευκές λεπτομέρειες. Από το κομψό look της, εμείς ξεχωρίσαμε τα sneakers της, τα οποία φέρουν την υπογραφή του brand Vans και μπορείς να βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα που αγαπούν οι πιο διάσημες fashionistas, δηλαδή το answear.gr.

Διαβάστε Επίσης

Πρόκειται για ένα ζευγάρι παπούτσια που είναι άνετα και εξαιρετικά πρακτικά λόγω του χρώματός τους, τα οποία μάλιστα συνδυάζονται με διάφορα ανοιξιάτικα looks. Είτε αποφασίσεις να φορέσεις φούστα είτε φόρεμα, είτε τζιν είτε κοστούμι, μπορείς να τα φορέσεις δίχως αμφιβολία. Συνεπώς πρόκειται για μία must have αγορά που θα ευχαριστηθείς.

Το look της Μαρίας Ηλιάκη

Μαρία Ηλιάκη

Get the Item

Αθλητικά Vans Ua Cruze Too Cc answear
Αθλητικά Vans Ua Cruze Too Cc answear.gr

Θα τα βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ