Follow us

Τα πανωφόρια που αξίζει να αποκτήσεις για να καλωσορίσεις προετοιμασμένη την άνοιξη

Ποια πανωφόρια αξίζει να αποκτήσεις φέτος την άνοιξη;

Τα πανωφόρια που αξίζει να αποκτήσεις για να καλωσορίσεις προετοιμασμένη την άνοιξη Splash News / Ideal Image

Έχοντας μόλις υποδεχτεί την άνοιξη, η προσοχή μας στρέφεται αυτομάτως στις νέες τάσεις της σεζόν σε μία προσπάθεια να επιλέξουμε εκείνες που ταιριάζουν στην αισθητική μας και αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα μας. Λίγο πριν ξεκινήσουμε τις αγορές όμως, θα πρέπει να κάνουμε κάποια άλλη shopping list, η οποία θα περιλαμβάνει κάποια διαχρονικά και άκρως απαραίτητα κομμάτια για την τρέχουσα σεζόν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα πανωφόρια.

Η άνοιξη άλλωστε, ως μεταβατική περίοδος από τον χειμώνα στο καλοκαίρι, χαρακτηρίζεται από πολλές αλλαγές στη θερμοκρασία. Αυτό το γεγονός καθιστά την επιλογή του ιδανικού πανωφοριού άκρως απαραίτητη. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια cover-ups που έχουν την καθολική αποδοχή του κόσμου της μόδας και αξίζουν την προσοχή σου. Πρώτη είναι δίχως αμφιβολία η καμπαρντίνα, το ιδανικό πανωφόρι για τη σεζόν. Σε περίπτωση που έχεις ήδη στη συλλογή σου μία καμπαρντίνα σε μπεζ απόχρωση, που είναι must have, προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα πιο ιδιαίτερο χρώμα. Μπορεί να είναι μία καμπαρντίνα σε pastel τόνο όπως το πράσινο mint ή ακόμα και σε bold όπως το κίτρινο. Το σίγουρο είναι πως θα ανανεώσει το ντύσιμό σου.

Διαβάστε Επίσης

Εξίσου απαραίτητο είναι το denim και το δερμάτινο τζάκετ. Πρόκειται για δύο πανωφόρια που ανταποκρίνονται τέλεια στις καιρικές συνθήκες της άνοιξης, ενώ πρόκειται να φοράς για χρόνια, αφού η στιλιστική τους αξία είναι δεδομένη. Το bomber jacket επίσης είναι μία αγορά που αξίζει να κάνεις, το οποίο είναι μία από τις πιο κομψές επιλογές για τις casual εμφανίσεις σου. Η λίστα με τα απαραίτητα πανωφόρια της άνοιξης ολοκληρώνεται με το σακάκι. Προτίμησε να αποκτήσεις ένα σε ουδέτερη απόχρωση όπως το μαύρο ή το μπεζ όσο και ένα σε πιο bold απόχρωση όπως το φούξια. Είναι πρακτικό, ευκολοφόρετο και ταιριάζει με τα πάντα.

Τα must have πανωφόρια για την άνοιξη

#1 Καμπαρντίνα

#2 Bomber jacket

#3 Δερμάτινο μπουφάν

#4 Denim μπουφάν

#5 Blazer

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ