Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη ακολούθησε την πιο έξυπνη στιλιστική συμβουλή για να αναβαθμίσει ένα total white σύνολο

Το look της Ελένης Μενεγάκη που αξίζει να αντιγράψεις την άνοιξη.

elenimenegaki Instagram @elenimenegaki

Όσο περισσότερο αφήνουμε πίσω μας τον χειμώνα και υποδεχόμαστε την άνοιξη τόσο περισσότερο θέλουμε να αφήσουμε για λίγο στη γκαρνταρόμπα τα σκουρόχρωμα ρούχα και να τα αντικαταστήσουμε με πιο χαρούμενα και φωτεινά χρώματα. Το λευκό, για παράδειγμα, είναι ένας χρωματικός τόνος που συνδυάζει κομψότητα, φινέτσα και πρακτικότητα, αφού ταιριάζει με κάθε πιθανή απόχρωση όπως το μαύρο. Συνεπώς, σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα σου περισσότερα λευκά ρούχα και αξεσουάρ, δημιουργώντας ακόμα και total white σύνολα. Ακριβώς αυτό έκανε και η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Mega, Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε ήδη να φέρνει την άνοιξη στο ντύσιμό της. Πρόσφατα μάλιστα, δημιούργησε ένα total white σύνολο και το αναβάθμισε με τον πιο έξυπνο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη συνδύασε ένα λευκό t-shirt με επίσης λευκό ψηλόμεσο ankle cut παντελόνι και λευκή δερμάτινη ζώνη. Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι η επιλογή των παπουτσιών, αφού η παρουσιάστρια προτίμησε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε γαλάζια απόχρωση ή sky blue όπως ονομάζεται αυτό το χρώμα που ήταν ένα από τα color trends της σεζόν που πέρασε.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση λοιπόν που αγαπάς το λευκό και επιθυμείς να δημιουργήσεις total white εμφανίσεις, τότε σίγουρα αξίζει να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη. Να αναβαθμίσεις δηλαδή το look σου με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα. Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία τσάντα, ένα μαντήλι σε αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το γαλάζιο, το φούξια πρόκειται να κάνουν το look σου ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Το total white look της Ελένης Μενεγάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ