Follow us

Wear it, love it, repeat | Αέρας ανανέωσης σε all-time αγαπημένα κομμάτια από την Tommy Hilfiger

Το στυλ της φετινής άνοιξης απογειώνεται μέσα από την νέα συλλογή της Tommy Hilfiger

MissBloom TEAM
Tommy Hilfiger Courtesy of Tommy Hilfiger

Με τίτλο "Classics Reborn", ο εμβληματικός σχεδιαστής σύστησε για την φετινή σεζόν κομμάτια που ήρθαν για να μείνουν. Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι '23 της Tommy Hilfiger στοχεύει στον εκσυγχρονισμό και την επανερμηνεία του prep, βρίσκοντας νέους τρόπους για να διατηρήσουμε τα διαχρονικά items φρέσκα και ενδιαφέροντα. "Η επανεφεύρεση είναι μια συνεχής πηγή ενθουσιασμού για μένα". Η χαρακτηριστική δήλωση του Tommy Hilfiger εκφράζει το όραμά του για τη νέα συλλογή με τίτλο "Classics Reborn". Η εν λόγω εποχή άλλωστε είναι συνώνυμο της φρεσκάδας που αφορά τόσο τη διάθεση όσο και το ντύσιμό μας. Έτσι, αμέσως μόλις την καλωσορίσουμε, οι περισσότερες fashion lovers ξεκινάμε να αναζητούμε τα κομμάτια που θα προσθέσουμε στη συλλογή μας και τα οποία θα φέρουν τον πολυπόθητο αέρα ανανέωσης στο στυλ μας.

Φέτος την άνοιξη, λοιπόν, η Tommy Hilfiger ανέλαβε και έφερε εις πέρας ένα project ιδιαίτερης σπουδαιότητας τόσο για το στυλ όσο και εν γένει για τον κόσμο της μόδας δημιουργώντας μία ανοιξιάτικη συλλογή, , που αγκαλιάζει και παρουσιάζει εκ νέου κλασικά και χαρακτηριστικά κομμάτια του brand που έχει αγαπήσει το fashion crowd. Ρούχα που χαρακτηρίζονται από διαχρονική φινέτσα και αδιαμφισβήτητη κομψότητα αποκτούν έναν αέρα φρεσκάδας, γίνονται ακόμα πιο μοντέρνα και διεκδικούν, δικαίως μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας.

Ο στόχος του σχεδιαστή/brand, είναι διττός, αφού μέσα από την ανοιξιάτικη συλλογή του μας προτείνει πώς τα εν λόγω κομμάτια μπορούν να φορεθούν σε ποικίλες περιστάσεις και με διαφορετικό styling. Κάπως έτσι, μας προσκαλεί να εμπλουτίσουμε την γκαρνταρόμπα μας με items που θα κάνουν το καθημερινό ντύσιμό μία πιο εύκολη και fun διαδικασία, ενώ ταυτόχρονα μας υπενθυμίζει τη διαχρονική ομορφιά που έχουν κάποια σχέδια.

Ποια είναι όμως τα κομμάτια που συνθέτουν την "Classics Reborn” συλλογή για την άνοιξη του 2023 και γιατί αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου;

#1 Trench coat alert: Το must-have πανωφόρι για τώρα και για πάντα

Έχει χαρακτηριστεί ως το απόλυτο πανωφόρι για την περίοδο της άνοιξης και όχι μόνο. Η καμπαρντίνα είναι διαχρονική, ασυναγώνιστα κομψή και ιδανική για τις εναλλαγές στη θερμοκρασία που παρουσιάζονται την άνοιξη. Γιατί αξίζει να την αποκτήσεις; Θα την έχεις για πάντα στη συλλογή σου, ενώ μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ με φορέματα, τζιν, λευκά παντελόνια, κοστούμια, φούστες ή ό,τι άλλο αποφασίσεις να φορέσεις.

Wear it, love it, repeat | Αέρας ανανέωσης σε  all-time αγαπημένα κομμάτια από την Tommy Hilfiger

Καμπαρντίνα με διπλή σειρά κουμπιών Tommy Hilfiger

#2 Shirt dress: Ο αφανής ήρωας της γκαρνταρόμπας μας

Πρόκειται για το φόρεμα που δεν αποχωρίζονται τα style icons την περίοδο της άνοιξης. Διαχρονικό και ιδιαίτερα θηλυκό, το shirt dress σε ριγέ μοτίβο και αποχρώσεις όπως το λευκό με το lime που προτείνει η Tommy Hilfiger θα δώσει μία αναπάντεχη, fashionable νότα αέρα φρεσκάδας στο ντύσιμό σου.

#3 Το blazer: Το ιδανικό πανωφόρι για τη μεταβατική περίοδο

Ανοιξιάτικο ντύσιμο χωρίς την προσθήκη ενός νέου blazer στην γκαρνταρόμπα σου δεν νοείται. Φέτος την άνοιξη, ακολούθησε την πρόταση της Tommy Hilfiger και εμπλούτισε τη συλλογή σου με ένα σακάκι σε έντονο χρώμα όπως το πράσινο lime. Ταιριάζει τέλεια με ριγέ πουκάμισο στην ίδια απόχρωση ή με basic τόνους όπως το λευκό και το μαύρο για εσένα που αγαπάς ένα minimal αποτέλεσμα.

BLAZER & SHIRT DRESS

Ριγέ midi φόρεμα σε στιλ πουκαμίσου Tommy Hilfiger

Blazer με μονή σειρά κουμπιών και κανονική γραμμή Τommy Hilfiger

#4 Slip knit dress : Το απόλυτο party dress γίνεται ένα all-day go-to που θα λατρέψεις

Τα party dresses της άνοιξης είναι δίχως αμφιβολία τα slip φορέματα σε έντονα χρώματα όπως το πράσινο. Φόρεσέ το πλεκτό rib φόρεμα της Tommy Hilfiger από το πρωί στο γραφείο με loafers έως τη χαλαρή βόλτα με sneakers ή τη βραδινή έξοδο, συνδυάζοντάς το με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Extra Tip: Φόρεσε το shirt dress σου ως πανωφόρι, δίνοντας του έναν νέο ρόλο.

Slip knit dress

Ριμπ slim φόρεμα Tommy Hilfiger

#5 Το poplin shirt : Το ρούχο που ξεπερνά όλα τα trends

Η ιστορία του poplin shirt ξεκινά τον 15ο αιώνα στο Αβινιόν της Γαλλίας. Θεωρείται μέχρι και σήμερα το απόλυτο must have κομμάτι κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας -και όχι άδικα. Είναι ευέλικτο,θα το το φορέσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους επομένως δεν θα το βαρεθείς ποτέ. Η Tommy Hilfiger σού προτείνει να επενδύσεις σε ένα πουκάμισο με έντονο χρώμα, το οποίο θα συνδυάσεις με ριγέ πόλο μπλούζα -εξίσου απαραίτητη για την άνοιξη- και μπεζ Bermuda shorts.

poplin shirt

1985 oversized πουκάμισο από ποπλίνα Tommy Hilfiger

#6 Denim Jeans power: Ο απόλυτος καμβάς για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Μία από τις πρώτες αγορές που κάνει μία καλά ενημερωμένη fashionista λίγο πριν υποδεχτεί την άνοιξη είναι το τζιν. Ο λόγος για το πιο πρακτικό και διαχρονικό παντελόνι. Η Tommy Hilfiger φημίζεται για τα υψηλής ποιότητας τζιν που δημιουργεί, επομένως σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει ένα στη shopping list σου.

Denim Jeans power

Ψηλόμεσο τζιν balloon με σκισίματα Τommy Hilfiger

#7 Το Breton dress: Η απαράμμιλη γοητεία των Breton stripes με ένα twist

Εξίσου χαρακτηριστικό παράδειγμα του ανοιξιάτικου στυλ είναι το Breton dress το οποίο έχει σίγουρη θέση στη νέα συλλογή της Tommy Hilfiger. Ο σχεδιαστής κάνει τη διαφορά, προσθέτοντας κόκκινο χρώμα στη μαρινιέρα του. Ταιριάζει τέλεια με sneakers ή loafers σε all day εμφανίσεις που θα σε αναδείξουν σε style icon.

Breton dress

Φόρεμα φούτερ ριγέ με colour-blocked σχέδιο Tommy Hilfiger

#8 Το Bermuda shorts: Η αναβίωση ενός αγαπημένου trend

Ένα από τα bottoms που αξίζει την προσοχή σου είναι το Bermuda shorts. Στη συλλογή "Classics Reborn” της Tommy Hilfiger θα βρεις την τέλεια βερμούδα σε λευκή απόχρωση για day to night εμφανίσεις.

Bermuda shorts

Εβαζέ σορτς με σχέδιο Tommy Hilfiger

Η συλλογή "Classics Reborn" της Άνοιξης 2023 είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr