Follow us

5 πράγματα που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου αυτή την περίοδο

Πάρε παράδειγμα από τις fashionistas και ανανέωσε το μεταβατικό σου look σαν style pro.

5 πράγματα που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου αυτή την περίοδο Splash/Ideal Images

Η άνοιξη μπορεί να φέρνει πιο όμορφες ημέρες, όμως, μπορεί να φέρει και απότομες εναλλαγές που μας δημιουργούν σοβαρά διλήμματα στο καθημερινό ντύσιμο. Είναι αρκετά εύκολο να χαθείς ανάμεσα στα χειμερινά και τα ανοιξιάτικα fashion pieces χωρίς να βρεις τον δρόμο για το ιδανικό μεταβατικό look. Για αυτό και εμείς αποφασίσαμε σήμερα να μπούμε διαδικτυακά στις πιο κομψές γκαρνταρόμπες και ξεχωρίσουμε τα staples του μεταβατικού ανοιξιάτικου στιλ.

Παρακάτω, λοιπόν, θα ανακαλύψεις τα 5 fashion pieces που φορούν αυτή την περίοδο οι πιο ενημερωμένες fashionistas και αξίζουν σίγουρα μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Είναι τα κομμάτια που θα εμπιστεύεσαι ξανά και ξανά χωρίς να μετανιώσεις ποτέ για την αγορά σου. Συνεχίζοντας να διαβάζεις θα ανακαλύψεις τα αξεσουάρ και τα ρούχα που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου για άψογα day to night σύνολα.

Πάρε παράδειγμα από τις fashionistas | Τα 5 κομμάτια που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου

Ένα ζευγάρι slinbacks, τα παπούτσια που λατρεύουν οι πιο κομψές γυναίκες.

Μία μπεζ καμπαρντίνα, το ιδανικό πανωφόρι για τη μεταβατική γκαρνταρόμπα.

Η λευκή tailored παντελόνα για άψογα office looks και πιο casual.

Ένα πολύ κολακευτικό φόρεμα με πλέξη ριμπ σε nude απόχρωση. Θα δεις πως θα γίνει πολύ γρήγορα η go to επιλογή σε day to night εμφανίσεις.

Τα cropped πλεκτά τοπ είναι το latest obsession των πιο ενημερωμένων fashionistas και όχι αδίκως. Ισορροπούν τέλεια μεταξύ του δροσερού και ζεστού ντυσίματος ανανέωνοντας παράλληλα το κλασικό look των πουλλοβερ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ