Follow us

Το look της Victoria Beckham είναι η επιτομή του chic office style

Για άλλη μία φορά η Victoria Beckham μοιράζει στιλιστική έμπνευση στο office look.

Victoria Beckham Splash News/Ideal Image

Τι μπορεί να ειπωθεί παραπάνω για την αισθητική και το στιλ της Victoria Beckham, που να μην έχει ήδη γραφτεί; Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε, καθώς μέσα σε δύο δεκαετίες κατάφερε να εξελίξει το στιλ της όσο κανένας άλλος, ενώ το πάθος της για τη μόδα έγινε το επόμενο βήμα στην καριέρα της. Ούσα η σχεδιάστρια του δικού της οίκου μόδας, η Victoria Beckham ξέρει πολύ καλά τις τάσεις, τα διαχρονικά κομμάτια και τους συνδυασμούς που θα αναδείξουν την κάθε μία σε πραγματική ιέρεια του στιλ. Η γκαρνταρόμπα και οι συλλογές της το αποδεικνύουν: Από την εποχή των Spice Girls έως σήμερα, η ίδια κατάφερε να κάνει στιλιστική στροφή 180 μοιρών. Με τον μινιμαλισμό ως λατρεία της, την κομψότητα ως στόχο και την επιβλητικότητα ως καθοδηγητή της, η Victoria Beckham έχει αναδειχθεί στο απόλυτο fashion icon. Άλλωστε, η πρόσφατη εμφάνιση της το αποδεικνύει.

Το look της Victoria Beckham στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού που θέλουμε να αναδημιουργήσουμε

Η Victoria Beckham είναι γνωστή για τη δυναμική αισθητική της, κάτι που περνάει και στα σχέδια της. Μία σύντομη περιήγηση στις πρόσφατες εμφανίσεις της είναι αρκετή για να αντιληφθείς πως η Posh Girl έχει το πιο κομψό και ενδιαφέρον look στο office style. Τη δική μας προσοχή, ωστόσο, αιχμαλώτισε με την πρόσφατη εμφάνιση της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Ο φωτογραφικό φακός την απαθανάτισε βγαίνοντας από το ξενοδοχείο με ένα απολύτως αξιοζήλευτο look, που θα μπορούσε να φορέσει κάθε γυναίκα για άψογες επαγγελματικές εμφανίσεις. Η ίδια όδευε προς την τοποθεσία όπου θα λάμβανε μέρος η παρουσίαση της νέας της συλλογής. Όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, η Victoria Beckham ξεχώρισε φορώντας μία wide leg tailored παντελόνα με ψηλόμεση εφαρμογή, την οποία συνδύασε με ένα ζεστό μπλε ζιβάγκο. Η ίδια πρόσθεσε μια φαρδιά ζώνη για να δώσει έμφαση στη μέση της και μαύρα αξεσουάρ, όπως είναι τα oversized γυαλιά ηλίου και η δερμάτινη shoulder bag, που κρατάει στα χέρια για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

Το look της Victoria Beckham είναι η επιτομή του chic office style

Το look της αποτελείται από κομμάτια που έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της και αξίζει σίγουρα μία δοκιμή. Την επόμενη φορά που δεν θα ξέρεις τι να φορέσεις, εμπιστεύσου τον απλό και πολύ κομψό συνδυασμό της Victoria Beckham.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ