Follow us

Στην Marks & Spencer βρήκαμε την καμπαρντίνα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα

Η καμπαρντίνα με το safe σχέδιο που θα φοράς άφοβα κάθε μεταβατική σεζόν.

Η Marks & Spencer καμπαρντίνα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα Splash/Ideal Images

Όταν αναφερόμαστε στα ανοιξιάτικα πανωφόρια πάντα την πρώτη θέση έχει η καμπαρντίνα, ένα πραγματικό staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που δεν θα σταματήσουμε ποτέ να φοράμε. Το εν λόγω outwear είναι πρακτικό, ευέλικτο και πάνω από όλα αβίαστα κομψό. Η κλασική και διαχρονική μπεζ εκδοχή της καμπαρντίνας θα αποτελεί πάντα την πιο διάσημη επιλογή όσον αφορά το φθινοπωρινό αλλά και το ανοιξιάτικο στιλ, δηλαδή κατά τη διάρκεια των μεταβατικών μηνών. Η συγκεκριμένη χρωματική επιλογή είναι η πιο "safe", ενώ θα σου δώσει την ευκαιρία να τη συνδυάσεις με όλα τα outfits σου.

Η καμπαρντίνα δίνει το παρών στις εμφανίσεις των πιο κομψών γυναικών στον κόσμο, των Παριζιάνων. Αυτές έχουν ήδη βγάλει από την γκαρνταρόμπα τους τις αγαπημένες τους εκδοχές και πειραματίζονται στιλιστικά με το layering τους. Η fashionista, μοντέλο και συγγραφέας Caroline de Maigret είχε γράψει στο βιβλίο "Πώς να είσαι Παριζιάνα όπου κι αν βρίσκεται" πως κάθε γυναίκα που θέλει να ντύνεται κομψά αποφεύγοντας στιλιστικά ατοπήματα (ο μεγάλος φόβος των Παριζιάνων) πρέπει να επενδύσει οπωσδήποτε σε μία καμπαρντίνα, που έχει το απαραίτητο ''ύφος'' για να ολοκληρώσει τα looks της. Εμείς, ωστόσο, σού βρήκαμε την ιδανική στη νέα συλλογή της Marks & Spencer.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε εντοπίσει στα ανοιξιάτικα fashion drops κομψές καμπαρντίνες. Κάθε χρόνο άλλωστε τα fashion brands παρουσιάζουν τις πιο ανανεωμένες εκδοχές της, για να βρει η κάθε γυναίκα την ιδανική, εκείνη που ταιριάζει τέλεια στην αισθητική και τις στιλιστικές της απαιτήσεις. Αυτή τη φορά, όμως, βρήκαμε μία καμπαρντίνα που ταιριάζει στην κάθε μία. Έχει το ιδανικό μήκος, ένα κολακευτικό μίντι, που μπορείς να συνδυάσεις με μάξι φορέματα και παντελόνες έως κομμάτια με μίνι σχέδιο. Φέρει φαρδιά ζώνη στη μέση δίνοντας περισσότερο σχήμα και αναδεικνύοντας κάθε σιλουέτα ανεξάρτητα από τον σωματότυπο της. Έχει ένα κλασικό και απολύτως timeless σχέδιο που λατρεύουν οι fashionistas με σοφιστικέ look. Αν, λοιπόν, έψαχνες μία καμπαρντίνα με ποιότητα, στιλ και ένα safe σχέδιο που θα φοράς ξανά και ξανά άφοβα τότε η πρόταση της Marks & Spencer είναι η ιδανική.

Έχει προσιτή τιμή και κυκλοφορεί σε δύο ευέλικτες αποχρώσεις, μαύρο και μπεζ. Θα τη βρεις παρακάτω.

Κάνε δική σου την Μ&S καπαρντίνα

Στην Marks & Spencer βρήκαμε την καμπαρντίνα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα
Μπεζ καμπαρντίνα με ζώνη στη μέση, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ