Follow us

Οι 6 τάσεις - κλειδιά στη μόδα της Άνοιξης 2023

Ποιες είναι οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν στο ντύσιμο της Άνοιξης;

Οι 6 τάσεις - κλειδιά στη μόδα της Άνοιξης 2023 Courtesy of, Splash News / Ideal Images

Τι θα φορέσουμε την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023; Η απάντηση θα μπορούσε να αποτελεί συνάρτηση πολλών παραγόντων, αλλά η αρχή γίνεται πάντα από τις συλλογές που παρουσιάζουν και προτείνουν οι οίκοι για τις εκάστοτε σεζόν. Από τις SS'23 κολεξιόν ξεκινάει και η ιστορία των τάσεων που (φαίνεται ότι) θα κυριαρχήσουν στο στιλ της σεζόν, και αν κάπως πρέπει να συνοψίσουμε ένα συμπέρασμα αυτό θα έλεγε ότι φέτος το utilitywear και το casual comfort αναμετριούνται με τη θηλυκότητα, τη νοσταλγία και την παιχνιδιάρικη διάθεση.

1- The Cargo style: η εποχή της λειτουργικότητας

Η έννοια της πρακτικότητας και της λειτουργικότητας ενός ρούχου κρίνεται από πολλά πράγματα, ωστόσο πολύ επιγραμματικά μπορούμε να πούμε ότι το multitasking ντύσιμο επιβάλλει τσέπες. Η τάση ξεκίνησε με την αναβίωση των '90s στη μόδα (Υ2Κ trend) που επανέφερε τα cargo pants στο στιλ, μπολιάστηκε με στοιχεία του outdoorsy style και για τη σεζόν Α/Κ 2023 αυτό που θα κρίνει το πόσο καλά την έχετε αντιληφθεί είναι το πόσες τσέπες έχει το ρούχο που φοράτε.

Από τα σατέν cargo pants του Fendi και τα multi-pocket μπεζ co-ords του Sacai, τις ευρύχωρες τσέπες στις napa leather φούστες της Miu Miu και τις Double belt bags που συμπληρώνουν looks στον Ferragamo μέχρι τις cargo βερμούδες και παλτό σε tweed στους Givenchy και Chanel, το utilitywear είναι η λέξη που περιγράφει μία από τις τάσεις – κλειδιά της νέας σεζόν.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ