Follow us

Ημέρα της Γυναίκας | Τα κομμάτια που χρειάζεται κάθε σύγχρονο girl boss στην γκαρνταρόμπα του

Τα κομμάτια που θα αναδείξουν την πιο bold πλαυρά σου, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

MissBloom TEAM
Ημέρα της Γυναίκας 2023 | Τα κομμάτια που χρειάζεται κάθε σύγχρονο girl boss στην γκαρνταρόμπα του Splash News / Ideal Image

Από το 1909 μέχρι και σήμερα, η 8η Μαρτίου είναι αφιερωμένη στη γυναίκα. Η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας λειτουργεί ως σύμβολο μνήμης και τιμής των αγώνων του γυναικείου φύλου για ισότητα και δικαιώματα. Στην πιο απλοϊκή αλλά και παράλληλα θεμελιώδη έκφανσή της, η σημερινή ημέρα είναι μία αφορμή για να γιορτάσουμε την αυθεντικότητά μας, με αυτοπεποίθηση και περηφάνια. Ένας βασικός τρόπος έκφρασης είναι και το ντύσιμο, το οποίο ανέκαθεν ήταν κάτι παραπάνω από υφάσματα. Αν έψαχνες, λοιπόν, ένα "σημάδι” για να αναδείξεις την πιο bold πτυχή σου μέσω των ρούχων, χρησιμοποίησε την Ημέρα της Γυναίκας ως κίνητρο για να γίνεις το girl boss που πάντα ονειρευόσουν.

Η δυναμικότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό των κομματιών που λειτουργούν ως boost αυτοπεποίθησης. Σακάκια με έντονους ώμους, δερμάτινα παντελόνια, επιβλητικά παλτό και ψηλές μπότες απαρτίζουν την γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας, ανεξαρτήτου ηλικίας, που αγαπά το bold στιλ. Bold, όμως, δεν είναι μονάχα τα παραπάνω. Τα εκκεντρικά σχέδια, οι ζωηρές αποχρώσεις και τα floor length φορέματα είναι επιλογές που όχι μόνο μπορούν να ενταχθούν επάξια στο power dressing, αλλά, αγκαλιάζουν και τη θηλυκότητα σου.

Επομένως, δεν χρειάζεται να περιορίζεσαι μόνο σε αυστηρά κουστούμια για να είσαι δυναμική, υπάρχει μία μεγάλη γκάμα από κομμάτια που θα αναδείξουν και αυτή την πτυχή σου. Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, βρήκαμε τις πιο σύγχρονες εκδοχές αυτών των κομματιών, που μπορείς με ευκολία να ενσωματώσεις στο στιλ σου, σε κάθε περίσταση.

Ένα σακάκι, όπως το γαλάζιο από τη Stradivarius, θα συμπληρώσει ιδανικά τα office looks σου, εντάσσοντας έναν πιο playful χαρακτήρα σε αυτά λόγω του ζωηρού χρώματός του. Συνδύασέ το με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, το πουκάμισό σου και ένα ζευγάρι kitten heels. Μάλιστα, αν αγαπάς τις μικρές αλλά αισθητές δόσεις λάμψης στην καθημερινότητά σου, μπορείς να επιλέξεις τα χρυσά mules από τη Massimo Dutti. Στη βραδινή σου έξοδο δημιούργησε ένα άκρως επιβλητικό σύνολο, με το μάξι σατινέ φόρεμα της Zara, το οποίο μπορείς να συμπληρώσεις με statement ασημένια κοσμήματα, εναλλακτικά επίλεξε το στράπλες γιλέκο από την Bershka, με ένα λευκό πουκάμισο από μέσα και ένα δερμάτινο loose παντελόνι.

Ποια κομμάτια θα φορούσε ένα girl boss σήμερα;

Σακάκι με κουμπί, Stradivarius

Στράπλες γιλέκο tailoring, Bershka

Φόρεμα σατινέ ντραπέ, Zara

Σακάκι crop καρό, Helmi

Παντελόνι σε ίσια γραμμή, Mango

Κρουαζέ φούστα, H&M

Δερμάτινα mules με τακούνι, Massimo Dutti

Urban shopper bag, Pull & Bear

Πουκάμισο με άνοιγμα στην πλάτη Silver, Attrattivo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ