Follow us

Η Jennifer Lopez είναι η νέα Global Brand Ambassador της Intimissimi

Η Intimissimi σε συνεργασία με τη Jennifer Lopez δημιούργησαν μία καμπάνια που τιμά τις γυναίκες.

MissBloom TEAM
Jennifer Lopez Courtesy of Intimissimi

Μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση πραγματοποίησε η Intimissimi, αποκαλύπτοντας πως η Jennifer Lopez είναι η νέα Global Ambassador του ιταλικού brand. Η Intimissimi σε συνεργασία με τη Jennifer Lopez δημιούργησαν μία καμπάνια που τιμά τις γυναίκες και τους δίνει τη δυνατότητα να αισθάνονται αυτοπεποίθηση και αξία σε όλους τους ρόλους που καλούνται να φέρους εις πέρας. Οι σημερινές γυναίκες είναι έξυπνες και επιτυχημένες, είναι role models. Προσφέρουν έμπνευση και στέλνουν το μήνυμα πως όλοι μπορούμε να ακολουθήσουμε και να πετύχουμε τα όνειρά μας.

Η Jennifer Lopez είναι η νέα Global Brand Ambassador της Intimissimi
Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez είναι η ιδανική ambassador της Intimissimi, αφού χαρακτηρίζεται από μία ισχυρή και σύγχρονη σεξουαλικότητα. Όπως δήλωσε και ο Matteo Veronesi, Διευθύνων Σύμβουλος της Intimissimi "Όταν αναζητούσαμε μία διάσημη προσωπικότητα που ενσαρκώνει το πνεύμα όλων των iconic πελατών μας, είδαμε αμέσως τη Jennifer Lopez. Θέλουμε οι γυναίκες να ζουν τη ζωή τους όσο πιο εκπληρωμένα γίνεται και να αισθάνονται δυνατές κάθε μέρα".

Πέρυσι, ενώ ταξίδευε στην Ιταλία, η Jennifer ανακάλυψε την Intimissimi. "Λατρεύω την Ιταλία - τους ανθρώπους, τη μόδα, τον πολιτισμό, το φαγητό και την ιστορία της. Όταν ανακάλυψα την Intimissimi, με τράβηξαν αμέσως τα πολύτιμα μεταξωτά τους, οι ρομαντικές δαντέλες, τα όμορφα κοψίματα, οι κολακευτικές εφαρμογές και τα σύνθετα σχέδια" είπε η Jennifer Lopez, "Είμαι περήφανη που είμαι Intimissimi woman και με τιμά που με βλέπουν ως κάποια που αντιπροσωπεύει τις δικές τους ιδιότητες αυτοπεποίθησης, ζωηρότητας και δύναμης".

Jennifer Lopez

Ο Riccardo Ruini, Creative Director του ιταλικού brand αποτυπώνει την ουσία ενός ονειρικού και ζωντανού ιταλικού καλοκαιριού χρησιμοποιώντας κινηματογραφικές εικόνες για να μεταμορφώσει τα χρώματα του Positano στη νέα καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Αποχρώσεις όπως το φούξια που αντιπροσωπεύει τη μπουκαμβίλια, το πορτοκαλί για τον λαμπερό ήλιο και το τιρκουάζ που συμβολίζει τη Μεσόγειο Θάλασσα συνδυάζονται με αρμονία σε όλη τη νέα συλλογή της Intimissimi.

Jennifer Lopez

Ο Ruini μαζί με τον σκηνοθέτη της καμπάνιας Gia Coppola και τον φωτογράφο Chris Colls εμπνέονται από τους παράκτιους προορισμούς της Ιταλίας, δημιουργώντας ένα ονειρικό αποτέλεσμα. Η καμπάνια αποκαλύπτει μια μέρα στη ζωή της Jennifer Lopez, η οποία με χαλαρή διάθεση, απολαμβάνει τον καφέ της και τραγουδά στον εαυτό της "II Cielo in una stanza". Ένα πορτρέτο μιας γυναίκας με το οποίο όλοι μπορούν να συσχετιστούν, με νότες θαυμασμού και μαγείας.

Διαθέσιμα από σήμερα σε όλα τα καταστήματα Intimissimi και www.intimissimi.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ