Follow us

Τα street style looks από το Παρίσι που θα σου εξασφαλίσουν γαλλικό στιλ

Ποιες τάσεις ξεχώρισαν μέσα από το street style στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Τα street style looks από το Παρίσι που θα σου εξασφαλίσουν γαλλικό στιλ Splash News / Ideal Images

Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού πραγματοποιήθηκε από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 7 Μαρτίου συγκεντρώνοντας στο σχεδόν δεκαήμερο πρόγραμμα της μερικά από τα κορυφαία ονόματα της μόδας. Την αρχή έκανε ο οίκος Dior που αφιέρωσε τη συλλογή του για τη σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2023 στις γυναίκες που πάνε κόντρα στο ρεύμα, ενώ τη σκυτάλη παρέλαβαν οίκοι όπως ο Saint Laurent, που αποθέωσε τη γαλλική κομψότητα, ο Valentino, o Balanciaga, ο Alexander McQueen - o οποίος επέστρεψε στο Παρίσι με μία από τις πιο δυνατές κολεξιόν του-, ο Louis Vuitton και φυσικά, ο οίκος Chanel που έκλεισε την εβδομάδα μόδας με μια συλλογή αφιερωμένη στο εμβληματικό σύμβολό του, την καμέλια. Την ίδια στιγμή, στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας συγκεντρώθηκαν celebrities και fashion insiders από κάθε γωνιά του πλανήτη επιδεικνύοντας μία τεράστια γκάμα από street style looks.

Το πλούσιο και πληθωρικό street style του Παρισιού ήταν, ασφαλώς, απόρροια και της μεγάλης προσέλευσης καλεσμένων που έφεραν στο front row και τα events προσωπικό τους στιλ και τις πρωτότυπες ιδέες τους στο styling. Η γκάμα δεν άφησε κανένα ενδυματολογικό ύφος εκτός, από τα πιο relaxed μέχρι τα πιο dressed up, ενώ όπως ήταν φυσικό δημιουργήθηκαν τάσεις.

Οι τάσεις που ξεχώρισαν

Συνοψίζοντας, λοιπόν, τις τάσεις και τα στιλ που κυριάρχησαν στα street style looks της εβδομάδας μόδας του Παρισιού, κρατάμε σημειώσεις για τα εξής:

-To leather trend παραμένει ισχυρό διευρύνοντας την ποικιλία στα σχέδια των δερμάτινων κομματιών που μπορούμε να φορέσουμε αυτή τη σεζόν και την επόμενη. Από κλασικά δερμάτινα παντελόνια και τζάκετ μέχρι φορέματα και κοστούμια, το leather είναι η τάση που δύσκολα θα φύγει από την επικαιρότητα.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ