Follow us

Εάν υπάρχει μία τάση που αξίζει σίγουρα να υιοθετήσεις, είναι εκείνη που προτείνει η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το trend που θα ανανεώσει το στιλ σου.

Κατερίνα Καινούργιου instagram

Το στιλ της Κατερίνας Καινούργιου έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή πολλών γυναικών, οι οποίες είτε παρακολουθούν την καθημερινή πρωινή εκπομπή της στον Alpha είτε έχουν πατήσει το follow button στο προφίλ της στο Instagram. Γιατί έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο; Η Κατερίνα Καινούργιου ακολουθεί τη στιλιστική συμβουλή που αγαπούν οι πιο κομψές fashionistas και μας προτρέπει να φοράμε ό,τι μας φτιάχνει τη διάθεση, αλλά και να εντάσσουμε τις τάσεις της μόδας στο δικό μας προσωπικό στιλ.

Κάνοντας scroll down στο προφίλ της στο Instagram πρόκειται να βρεις αρκετά looks, τα οποία είτε θα σε εμπνεύσουν είτε θα θέλεις να αντιγράψεις. Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε μία τάση της σεζόν που αξίζει την προσοχή σου. Ο λόγος για να κοστούμια σε έντονες αποχρώσεις, τα οποία τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στον κόσμο της μόδα και φέτος την άνοιξη είναι ένα από τα must have.

Διαβάστε Επίσης

Η Κατερίνα Καινούργιου προτίμησε να φορέσει ένα κοστούμι σε μοβ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με nude ψηλοτάκουνες γόβες σε ένα κομψό look. Ωστόσο, ένα κοστούμι όπως το δικό της μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους από το πρωί έως το βράδυ. Όσον αφορά στα παπούτσια, εάν αγαπάς τα flat μπορείς να το συνδυάσεις με μπαλαρίνες, loafers, sneakers ενώ εάν είσαι fan των ψηλοτάκουνων παπουτσιών, ένα ζευγάρι γόβες όπως αυτές της Κατερίνας Καινούργιου ή ένα ζευγάρι party shoes είναι τέλεια επιλογή. Φυσικά, εκτός από το μοβ, τα κοστούμια σε αποχρώσεις όπως το φούξια, το κόκκινο, το κίτρινο, το γαλάζιο είναι επίσης ιδανικές για την άνοιξη.

Το look της Κατερίνας Καινούργιου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ