Follow us

Oscars 2023 | Τα σύγχρονα it girls έκλεψαν το "show" στο σαμπανιζέ χαλί

Η νέα γενιά των it girls ψήφισε "λάμψη & υπερβολή" στα Oscar looks της και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Oscars 2023 | Τα σύγχρονα it girls έκλεψαν το 'show' στο σαμπανιζέ χαλί A.M.P.A.S.

Το πολυαναμενόμενο event του κινηματογράφου, τα βραβεία Oscars 2023, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, αυτή τη φορά χωρίς κάποιο viral moment ή ευτράπελο περιστατικό που να επισκιάζει τους νικητές και υποψηφίους της μεγάλης βραδιάς. Ωστόσο, όπως κάθε χρόνο τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του φημισμένου χαλιού. Ένα χαλί που σε μία προσπάθεια ανανέωσης του θεσμού, δεν ήταν κόκκινο όπως είθισται, αλλά σαμπανιζέ. Όμως, το champagne carpet δεν ήταν το μόνο που έφερε αέρα ανανέωσης στα φετινά Oscars. Οι πολλά υποσχόμενες γυναίκες της νέας γενιάς που το περπάτησαν κατάφεραν με τα looks τους να κάνουν τη δραματική αλλαγή χρώματος του εμβληματικού χαλιού, να μοιάζει με ασήμαντη λεπτομέρεια.

Οι πρωτοεμφανιζόμενες και οι σχετικά πιο"φρέσκες” αφίξεις των βραβείων έβαλαν τα δυνατά τους, για να ξεχωρίσουν μέσω των ενδυματολογικών τους επιλογών. Είναι, άλλωστε, σύνηθες τα βραβεία Oscars να συνοδεύονται από grande και μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις, που πλημμυρίζουν λάμψη. Έτσι, τα it girls του κινηματογράφου -και όχι μόνο- εναρμονίστηκαν απόλυτα με το απαιτούμενο dress code, δημιουργώντας επιβλητικά και ultra glam σύνολα, που θα μας μείνουν αξιομνημόνευτα.

Τα it girls που ξεχώρισαν στα Oscars 2023

Ανάμεσα στις stylish παρουσίες της βραδιάς ήταν, χωρίς αμφιβολία, η Florence Pugh. Η ηθοποιός με τη συνεχώς ανοδική πορεία και το απαράμιλλο στιλ που την ανέδειξε σε ένα από τα icons της μόδας την περσινή χρονιά, φαίνεται πως έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας στις formal εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά, με δημιουργία από τη συλλογή Υψηλής Ραπτικής του οίκου Valentino, σε πληθωρική σιλουέτα που έχει επιλέξει και στο παρελθόν, την οποία συνδύασε με platform γόβες με μπαρέτα και ένα statement ασημένιο κολιέ.

Aκόμη μία γυναίκα που εμπιστεύθηκε τον Valentino, ήταν η Stephanie Hsu, η υποψήφια για Oscar Β' γυναικείου ρόλου στην ταινία "Everything everywhere all at once”, επέλεξε ροζ στράπλες δημιουργία από την Haute Couture συλλογή του οίκου. Ακόμη, η κόρη της Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault, στάθηκε επάξια δίπλα στην glam εμφάνιση της μητέρας της, φορώντας ένα φόρεμα σε Α γραμμή, σε φλογερό κόκκινο χρώμα και κρατώντας ένα metallic τσαντάκι.

Σε ασφαλή απόσταση από τον μινιμαλισμό και τη "less is more” φιλοσοφία, κινήθηκε και η Sofia Carson, η οποία εμφανίστηκε με πριγκιπικό, ολόλευκο custom φόρεμα Υψηλής Ραπτικής του οίκου Giambattista Valli. Το κολιέ της με τα τεράστια σμαράγδια ήταν το "κερασάκι” στο οver the top σύνολό της. Η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Μικρή Γοργόνα”, Halle Bailey, με τη σειρά της, έμοιαζε πράγματι με πριγκίπισσα της Disney στην τελετή των Oscar. Το ultra θηλυκό Dolce & Gabbana φόρεμά της, σε γαλάζια απόχρωση, με -πολύ- τούλι και διαφάνεια, την ανέδειξε στο 100%.

Τα πιο εντυπωσιακά looks

Florence Pugh

Stephanie Hsu

Valentina Paloma Pinault & Salma Hayek

Halle Bailey

Sofia Crason

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ