Follow us

Keep it or Skip it | Οι αμφιλεγόμενες εμφανίσεις στα Oscars 2023

To σαμπανιζέ χαλί των Oscars 2023 δεν είχε μόνο πολύ κομψές εμφανίσεις.

Keep it or Skip it | Οι αμφιλεγόμενες εμφανίσεις στα Oscars 2023 Splash News/ Ideal Images

Οι fan του σινεμά περιμένουν τη βραδιά των Oscars για να μάθουν αν νίκησε η αγαπημένη τους ταινία ή πρωταγωνιστής, ενώ οι fashion lovers περιμένουν να δουν τι θα φορέσουν οι σταρ στο κόκκινο χαλί. Και βεβαίως, να περάσουν από διεξοδικό έλεγχο τα looks τους. Ασφαλώς και οι celebrities φροντίζουν αυτή τη συγκεκριμένη βραδιά να είναι όσο το δυνατόν πιο λαμπεροί, αλλά κυρίως κομψοί, ώστε να καταφέρουν το test του "καλύτερου ή χειρότερου" look στο κόκκινο χαλί.

Αν και αυτού του είδους οι κριτικές, τα fashion police, ανήκουν σ' ένα (κακό) παρελθόν, γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν κακά ρούχα ή χειρότερες εμφανίσεις, υπάρχουν ατυχείς στιλιστικές στιγμές που σε διαφορετικά άτομα ή με διαφορετικό styling ή με μικρές αλλαγές στην εφαρμογή ή στο ίδιο το ρούχo θα μπορούσαν να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα απ' αυτό που αρχικά προκαλεί αμφιθυμία. Οι celebrities, εξάλλου, δεν έχουν ανάγκη το χαλί των Oscars για να προκαλέσουν σοκ, έχουν προηγηθεί πολλά άλλα χαλιά που θα εξυπηρετούσαν αυτό τον σκοπό, αντιθέτως σ' αυτό έχουμε δει ακόμα και τους πιο εκκεντρικούς στο στιλ τους καλεσμένους να ...συμβιβάζονται.

Οι αμφιλεγόμενες εμφανίσεις στα Oscars 2023

Επιστρέφοντας, λοιπόν, σ' αυτό που είπαμε πριν, ότι υπάρχουν ατυχείς στιλιστικές στιγμές, αυτές δεν έλειψαν και από το σαμπανί χαλί των Oscars 2023. Ξεκινώντας θα λέγαμε ότι η πιο αμφιλεγόμενη στιγμή του φετινού red carpet δεν ήταν ένα μοναδικό look, αλλά μία ολόκληρη τάση: αυτή των λευκών φορεμάτων, που άριστα θα μπορούσαν να ντύσουν μία νύφη. Απ' αυτή την άποψη το λευκό χρώμα είναι επίφοβο αφού όντως μπορεί να κάνει αυτή που το φορά να μοιάζει σαν να ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Από τη μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, τη Michelle Yeoh, που φόρεσε ιβουάρ φόρεμα με φτερά του οίκου Dior, και τη Rooney Mara που φόρεσε ένα επίσης ιβουάρ Alexander McQueen μέχρι την Emily Blunt, την Michelle Williams, την Halle Berry, την Mindy Kaling την Sofia Carson και την Tems, όλες φόρεσαν λευκό. H πιο αμφιλεγόμενη απ' αυτές τις εμφανίσεις σε λευκό; Το architectural φόρεμα από τούλι της Tems ήταν αυτό που δίχασε καθώς σε άλλους άρεσε, ως κάτι πολύ ιδιαίτερο, και σε άλλους όχι, καθώς το βρήκαν over-the-top.

Tems

Keep it or Skip it | Οι αμφιλεγόμενες εμφανίσεις στα Oscars 2023

Florence Pugh

Το look της Florence Pugh με το ογκώδες φόρεμα - εσάρπα σε μπεζ απόχρωση και το κοντό μαύρο σορτς έχει την υπογραφή του οίκου Valentino (κι αυτό από μόνο του για πολλούς αποτελεί εγγύηση επιτυχίας). Ωστόσο, πολλοί ήταν κι αυτοί που βρήκαν ανάρμοστο το hot pants για εμφάνιση στο χαλί των Oscars - να θυμίσουμε, βέβαια ότι ήταν πρώτη η Kristen Stewart που εμφανίστηκε με κοντό σορτσάκι στα Oscars, μόλις πέρυσι-, και το μπεζ χρώμα πολύ μουντό - εδώ θα συμφωνήσουμε.

H Florence Pugh στα Oscars 2023

Zoe Saldana

H ηθοποιός εμφανίστηκε στο σαμπανί χαλί μ' ένα slip dress από την haute couture συλλογή SS'23 του οίκου Fendi και αυτό δεν άρεσε καθόλου στους fans του red carpet αφού την βρήκαν dressed down για την περίσταση. Οι λάτρεις, ωστόσο, του μινιμαλισμού δεν είχαν να προσάψουν κάτι σ' αυτό το φόρεμα.

H Zoe Saldana στα Oscars 2023

Allison Williams

Η ηθοποιός υιοθέτησε για την εμφάνισή της στα Oscars 2023 την τάση με τις ογκώδεις τουαλέτες και φυσικά στράφηκε στον μετρ του είδους Giambattista Valli για το φόρεμά της, το οποίο αποτελούνταν από ένα column δαντελένιο φόρεμα με φτερά στο τελείωμα και την ογκώδη ροζ εσάρπα που δημιούργησε την αίσθηση της φουσκωτής φούστας και ουράς στο φόρεμά της. Όλη αυτή την πληροφορία στο look πολλοί δεν την είδαν με καλό μάτι και έδωσαν στην Williams την αρνητική τους ψήφο.

H  Allison Williams στα Oscars 2023

Halle Berry

Η Halle Berry φροντίζει να είναι πάντα σέξι στις εμφανίσεις της κι αυτό έκανε και φέτος στο red carpet των Oscars 2023. Το φόρεμά της με τα σέξι coutouts και το σκίσμο ακολούθησε τη γενικότερη τάση του λευκού που επικράτησε στο χαλί - αν όμως έλειπαν αυτά τα τριανταφυλλάκια στο χρώμα του χαλκού όλα θα ήταν πολύ καλύτερα.

H Halle Berry στα Oscars 2023

Elizabeth Banks

Η Elizabeth Banks εμπιστεύτηκε τον οίκο Vivienne Westwood για την εμφάνιση της στα Oscars 2023. Μόνο που το ασπρό-μαυρο ογκώδες φόρεμά της προβλημάτισε πολλούς καθώς δεν μπορούσαν να αντιληφθούν ακριβώς τη σιλούετα ή το βρήκαν πολύ χαώδες. "Σπασμένο" είτε σε λευκό ή είτε σε μαύρο φόρεμα ίσως το αποτέλεσμα να ήταν καλύτερο, πάντως σίγουρα έτσι δεν λειτούργησε κρίνοντας από τα μη ενθουσιώδη σχόλια των fans για το look της

Η Elizabeth Banks στα Oscars 2023
Λεζάντα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ