Follow us

Το απόλυτα ανοιξιάτικο look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που αξίζει την προσοχή σου

Οι nude αποχρώσεις πρωταγωνιστούν στα ανοιξιάτικα looks της χρονιάς

MissBloom TEAM
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βρήκαμε τα κομμάτια για να αντιγράψεις το απόλυτα ανοιξιάτικο look της Instagram @ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας εμπνέει στιλιστικά τόσο με τις εμφανίσεις της στην εκπομπή My Style Rocks στην οποία είναι κριτής όσο και με τα looks που μοιράζεται με τους followers της στο Instagram από την καθημερινότητα της. Το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει ένα μοντέρνο και girly στιλ με πολλές αναφορές στα trends της εποχής ενώ δεν διστάζει να πειραματιστεί με διαφορετικά patterns, χρώματα και γραμμές ρούχων.

Διαβάστε Επίσης

Αυτή τη φορά φόρεσε στο πλατό του My Style Rocks ένα μοντέρνο nude white look στο οποίο πρωταγωνιστούσε το πουκάμισο της σε broderie anglaise. Το πουκάμισο που επέλεξε η Ηλιάνα και η στυλίστρια της, Χρυσάνθη Θωμάτου, έχει έντονα ρομαντικό χαρακτήρα καθιστώντας το ιδανικό να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας με μία μικρή προσαρμογή στο styling.

Δες το nude white outfit της:

Πώς να φορέσεις ένα ρομαντικό τοπ την άνοιξη

Εμείς σου προτείνουμε να το φορέσεις όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δηλαδή με φούστα, ταιριάζει εξίσου με mini αλλά και midi, ενώ δεν είναι απαραίτητο να το φορέσεις με μονοχρωματική διάθεση όπως η παρουσιάστρια. Το λευκό ή κρεμ κεντητό πουκάμισο σου θα ταιριάζει υπέροχα με μία τζιν φούστα (τα denim κομμάτια θεωρούνται μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν!) αλλά και με μία τζιν παντελόνα για μία πιο casual και άνετη εμφάνιση.

Το συγκεκριμένο ανοιξιάτικο πουκάμισο και οι συνδυασμοί των looks που μπορείς να κάνεις με αυτό μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις της καθημερινότητας σου.

Συνδύασε το με flat παπούτσια, διακριτικά αξεσουάρ και ελαφρύ μακιγιάζ για τις πρωινές ώρες, ενώ για τις βραδινές εξόδους σου προτίμησε να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνες πλατφόρμες, μία statement τσάντα και έντονα αξεσουάρ. Ένα κόκκινο κραγιόν θα ολοκληρώσει άψογα το look σου όπως ακριβώς το έκανε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τα κομμάτια με τα οποία μπορείς να αντιγράψεις το look της:

Πουκάμισο με τρυπητό κέντημα, Η&Μ

Μπλούζα βαμβακερή με κέντημα, Mango

Πουκαμίσα με ανάγλυφα βολάν και πουά, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ