Follow us

Τι να φορέσεις στο γυμναστήριο | Το look της Κλέλιας Ανδριολάτου σού δίνει την έμπνευση που χρειάζεσαι

Το athletic ανοιξιάτικο look της ηθοποιού που θέλουμε να αντιγράψουμε

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Μπορεί το ζητούμενο να είναι να το να γυμναστείς όταν βρίσκεσαι είτε σε γυμναστήριο είτε σε στίβο είτε σε studio pilates, και όχι να ξεχωρίσεις με το στιλ σου εάν όμως αισθάνεσαι όμορφα με την εμφάνιση σου και το σώμα σου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η απόδοση σου να είναι υψηλότερη. Ακόμα όμως και αν αυτό δεν συμβεί, το να αισθάνεσαι καλά με εσένα είναι ο απώτερος σκοπός.

Πολλές φορές όταν έρχεται η ώρα της γυμναστικής οι περισσότερες από εμάς δεν δίνουμε και πολλή σημασία στα ρούχα τα οποία θα φορέσουμε, ενώ μπορεί μέχρι και να φορέσουμε κάτι το οποίο μπορεί να είναι παλιό ή και σε χρώματα που δεν ανεβάζουν ιδιαίτερα την ψυχολογία μας.

Διαβάστε Επίσης

Κι' όμως ίσως θα έπρεπε να σκεφτείς με πόση περισσότερη χαρά θα γυμναζόσουν εάν αντί για ένα μονότονο outfit, επέλεγες πιο φωτεινά και ζωντανά χρώματα τα οποία θα έκαναν άψογα "set the mood" για το workout σου.

Το look της Κλέλιας Ανδριολάτου που μας ενέπνευσε

Η Κλέλια Ανδριολάτου συχνά προτιμά μοντέρνα casual looks που βασικό στοιχείο τους είναι η άνεση. Σε φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στιγμιότυπα από την προπόνηση της και εμείς δεν μπορούσαμε να μην προσέξουμε τα sneakers της που συνδυάζουν λευκό, αποχρώσεις του κόκκινου και μαύρο.

Η ηθοποιός συνδύασε τα sneakers της με γκρι leggings, πορτοκαλί top, που συνδύασε με ασορτί κάλτσες και λευκή λεπτή ζακέτα.

Ένας εύκολος και stylish τρόπος για να αλλάξεις το athletic outfit σου είναι να επιλέξεις ένα ζευγάρι αθλητικά σε έντονο χρώμα. Τα έντονα σε χρώμα αθλητικά μπορούν ανάλογα με την απόχρωση τους να συνδυαστούν τόσο με μονοχρωματικά σύνολα όσο και με άλλα χρώματα δίνοντας σου πολλές επιλογές με μικρές αλλαγές όπως ένα διαφορετικό αθλητικό top ή μία άλλη ζακέτα ή φούτερ.

Βρήκαμε τα αθλητικά της:

Ultraboost Light Shoes, Adidas

Ultraboost Light, Adidas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ