Follow us

H Tommy Hilfiger παρουσιάζει την καμπάνια Classics Reborn για τη συλλογή που επανεφευρίσκει τα κλασικά prep

Το prep style βρίσκει νέα ζωή μέσα από τη συλλογή της Tommy Hilfiger για την Άνοιξη 2023.

MissBloom TEAM
H Tommy Hilfiger παρουσιάζει την καμπάνια Classics Reborn για τη συλλογή που επανεφευρίσκει τα κλασικά prep Courtesy of Tommy Hilfiger

Η Tommy Hilfiger παρουσιάζει την καμπάνια Spring 2023 Classics Reborn για τη νέα συλλογή που επανεφευρίσκει τα κλασικά prep όλων των εποχών. Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί ένα δυναμικό καστ νέων, ταλαντούχων προσώπων που αναλαμβάνουν να μας συστήσουν τα ανανεωμένα classic prep κομμάτια της συλλογής για την άνοιξη 2023.

Η καμπάνια αντικατοπτρίζει το πνεύμα του Tommy Factory, το οποίο καθόρισε τη συλλογή Tommy Hilfiger για το Φθινόπωρο 2022, καθώς καλλιτέχνες από τον κόσμο της μόδας, της μουσικής και της ψυχαγωγίας συναντιούνται. Τα ταλέντα περιλαμβάνουν το style icon Georgia May Jagger, τον φοιτητή του Χάρβαρντ και πρεσβευτή της νέας γενιάς Aoki Lee Simmons, τον καλλιτέχνη και μοντέλο Kesewa Aboah, τον πολυδιάστατο καλλιτέχνη Kailand Morris, τον μουσικό Dylan Brosnan, τον ζωγράφο Paris Brosnan και τον καλλιτέχνη Sean Koons.

H Tommy Hilfiger παρουσιάζει την καμπάνια Classics Reborn για τη συλλογή που επανεφευρίσκει τα κλασικά prep

Η καμπάνια Classics Reborn, που φωτογραφήθηκε από τον Gregory Harris, απεικονίζει πώς η συλλογή μπορεί να προσαρμοστεί στιλιστικά ανάλογα με τις περιστάσεις που προκύπτουν.

"Τα classics δεν βγαίνουν ποτέ από τη μόδα", δηλώνει ο Tommy Hilfiger. "Αυτή η συλλογή αφορά τον εκσυγχρονισμό και την επανερμηνεία του prep, βρίσκοντας νέους τρόπους για να διατηρήσουμε τα διαχρονικά στιλ φρέσκα. Η επανεφεύρεση είναι μια συνεχής πηγή ενθουσιασμού για μένα".

tommy

Classics Reborn: η συλλογή

Το Oxford shirt και το shirt dress αποτελούν key items που επανασυστήνονται στη νέα γενιά. Άλλα ανεπιτήδευτα ανοιξιάτικα κομμάτια περιλαμβάνουν σακάκι και ασορτί chino σετ, με τονικό ζακάρ TH Monogram, ένα pop πουλόβερ από τεχνικό νήμα, και ένα πανωφόρι με ένα rugby shirt. Lime πινελιές διατρέχουν chunky crewnecks και κομψά φορέματα, ενώ τα blazers για άνδρες και γυναίκες θολώνουν τα όρια μεταξύ καθημερινής και βραδινής ένδυσης.

tommy
tommy

*Η συλλογή Classics Reborn της Άνοιξης 2023 είναι διαθέσιμη στο tommy.com, στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

**Οι φίλοι του brand μπορούν να συμμετάσχουν στην κοινότητα και στην συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το #TommyHilfiger και το @TommyHilfiger.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ