Follow us

Η Elsa Hosk δημιούργησε το απόλυτο look της άνοιξης με τρία κομμάτια που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου

Η Elsa Hosk συνδύασε τα τρία απαραίτητα κομμάτια της άνοιξης.

Elsa Hosk Splash News / Ideal Image

Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ένα από τα σύγχρονα style icons που επηρεάζουν το ντύσιμο των γυναικών. Το στιλ της είναι κομψό, πολύ μοντέρνο και βασίζεται στα διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, ενώ ταυτόχρονα πάντα βρίσκει έναν τρόπο για να κάνει το αποτέλεσμα πιο cool. Ο λόγος για την Elsa Hosk, το νέο αγαπημένο μας style icon που πρόσφατα δημιούργησε ένα άκρως ανοιξιάτικο look με τρία κομμάτια που οι περισσότερες γυναίκες έχουμε ήδη στη γκαρνταρόμπα μας.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και τους σχεδόν 8,5 εκατομμύρια followers της, ένα look, στο οποίο έχει συνδυάσει ένα γαλάζιο πουκάμισο με ψηλόμεσο τζιν παντελόνι και μπεζ καμπαρντίνα. Ολοκλήρωσε το look της με μαύρα loafers και μία mini Hermes τσάντα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ chic αλλά και σύγχρονο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως παρόλο που συνδύασε τρία κλασικά γυναικεία κομμάτια, προτίμησε loose γραμμές που πρόσθεσαν ένα coolness στο αποτέλεσμα.

Εάν αναρωτιέσαι λοιπόν σε ποια κομμάτια αξίζεις να επενδύσεις πρώτα την περίοδο της άνοιξης, τα τρία must haves είναι αυτά που φόρεσε η Elsa Hosk. Η μπεζ καμπαρντίνα, το γαλάζιο πουκάμισο και το τζιν παντελόνι. Η καμπαρντίνα είναι το ιδανικό πανωφόρι για αυτή την εποχή, το οποίο συνδυάζεται με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις, το πουκάμισο είναι ένα διαχρονικό top που ταιριάζει με διαφορετικά bottoms, όπως φούστες, cargos, tailored παντελόνια, ενώ το τζιν είναι επίσης άκρως απαραίτητο.

Το look της Elsa Hosk

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ