Follow us

5 stylish τρόποι για να φορέσεις το φόρεμα σου την άνοιξη

Πώς μπορείς να φορέσεις το φόρεμα σου αυτή την εποχή με stylish τρόπο.

MissBloom TEAM
5 stylish τρόποι να φορέσεις το φόρεμα σου την άνοιξη Splash News

Η άνοιξη είναι η εποχή που επιτέλους μπορούμε να φορέσουμε τα φορέματα που τον χειμώνα χαζεύαμε με νοσταλγία στην ντουλάπα μας. Τα φλοράλ φωτεινά φορέματα, αυτά με τα έντονα χρώματα, τα maxi και τα midi, τα αμάνικα και τα μακρυμάνικα σε μια ποικιλία υφασμάτων, υφών και χρωμάτων.

Οι επιλογές είναι πολλές όπως και οι διαθέσεις του καιρού οι οποίες δεν βοηθούν ιδιαίτερα στο να καταλήξουμε ποιο φόρεμα είναι το κατάλληλο για την περίσταση, αλλά και με ποιο πανωφόρι και παπούτσια μπορούμε να το συνδυάσουμε έτσι ώστε να είμαστε άνετες, να μην κρυώσουμε αλλά και να μην ζεσταθούμε.

Πώς μπορείς να φορέσεις τα φορέματα σου αυτή την εποχή

Φόρεσε το με ένα σακάκι

Ένας από τους πιο safe και stylish τρόπους να φορέσεις το φόρεμα σου είτε είναι βραδινή έξοδο είτε πρωινή, είναι με ένα blazer. Είτε το φόρεμα σου είναι maxi είτε midi ή mini, ένα oversized blazer θα το αναδείξει προσθέτοντας σου έξτρα πόντους κομψότητας. Συνδύασε το με φλατ mules ή ψηλοτάκουνες πλατφόρμες για όλη την ημέρα και με ψηλοτάκουνα πέδιλα για τη βραδινή σου εμφάνιση.


Φόρεσε το με ένα puffer jacket

Αυτός ο συνδυασμός θα σου φανεί πιο βολικός για τα βραδινά σου looks που η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από ό,τι την ημέρα. Προτίμησε ψηλά παπούτσια για να ισορροπήσεις τον casual και athletic τόνο του puffer jacket. Και εάν επιλέξεις να φορέσεις mini φόρεμα, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες θα ολοκληρώσουν άψογα το στιλ σου.

Φόρεσε ένα μακρυμάνικο φόρεμα

Επέλεξε ένα μακρυμάνικο maxi φόρεμα, ιδανικά πλεκτό έτσι ώστε να μην χρειάζεσαι πανωφόρι (εφόσον ο καιρός το επιτρέπει). Συνδύασε το με τα sneakers σου και μία crossbody bag για ένα cool casual chic αποτέλεσμα.

Φόρεσε το με ένα πουκάμισο

Φόρεσε το κοντομάνικο ή με τιράντες φόρεμα σου με ένα πουκάμισο από μέσα, συνδύασε το με τα sneakers σου ή τις ψηλοτάκουνες μπότες σου ανάλογα το ύφος που θέλεις να αναπνέεις και φυσικά, την περίσταση.

Φόρεσε το με την καμπαρντίνα σου

Συνδύασε ένα από τα κλασσικότερα κομμάτια μιας ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας, που είναι η καμπαρντίνα, με ένα midi ή maxi φόρεμα. Η μπεζ καμπαρντίνα σου θα ταιριάζει άψογα είτε με μίας παρόμοιας απόχρωσης φόρεμα είτε με ένα denim φόρεμα, που μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ