Follow us

Tο κοστούμι που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου είναι ιδανικό για το look σου σε μία βάφτιση

Η ιδανική εμφάνιση για να είσαι άνετη και να εντυπωσιάσεις σε μία βάφτιση.

MissBloom TEAM
Tο κοστούμι που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου είναι ιδανικό για το look σου σε μία βάφτιση ndp

Η άνοιξη είναι η εποχή που έχουμε όρεξη να βάλουμε το χρώμα στην γκαρνταρόμπα μας, να ντυθούμε πιο ανάλαφρα αλλά και να μην περνάμε τόσο χρόνο μέσα σε κλειστούς χώρους ή σπίτι. Είναι επίσης η εποχή που θα προκύψουν περισσότερες περιστάσεις που θα πρέπει να φανούμε στιλιστικά αντάξιες τους, όπως ένας γάμος ή μία βάφτιση. Πολλές φορές και μόνο η πρόσκληση μας προκαλεί πανικό εάν δεν μπορούμε να σκεφτούμε άμεσα τι θα φορέσουμε. Όσο πιο απλά όμως τόσο καλύτερα και για αυτό μας ενέπνευσε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ηθοποιός ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από τα γενέθλια του γιου της Μάξιμου, και για το παιδικό πάρτι επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε γαλάζια απόχρωση και loose γραμμή το οποίο συνδύασε με λευκό t-shirt και λευκά sneakers δημιουργώντας ένα απόλυτα casual chic αποτέλεσμα ιδανικό για την περίσταση.

Πώς να φορέσεις ένα κοστούμ σε βάφτιση;

Ένα κοστούμι σε παστέλ χρώμα, όπως το γαλάζιο που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου, ή ακόμα και σε πιο έντονη απόχρωση όπως ας πούμε σε κίτρινο ή hot pink, θα σε απαλλάξει από τη χρονοβόρα διαδικασία της σκέψης του τι να πρέπει να φορέσεις, αφού αποτελεί εγγύηση κομψότητας, ενώ αποτελεί και μία πολύ άνετη και σύγχρονη επιλογή. Για την περίσταση μίας βάφτισης, που έχει ασφαλώς πιο χαλαρό χαρακτήρα από έναν γάμο, μπορείς να το συνδυάσεις με μ' ένα ζευγάρι κομψά sneakers ή μπορείς να το φορέσεις ψηλοτάκουνες πλατφόρμες ή πέδιλα ανάλογα με το πόσο άνετη θέλεις να είσαι αλλά και το τι αέρα θέλεις να δώσεις στο look σου.

Δες εδώ τα κοστούμια που ξεχωρίσαμε:

Κοστούμι tailoring loose fit με θηλυκό κόψιμο, Bershka 

Κοστούμι με φοδραρισμένη ζώνη ,Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ