Follow us

Πώς γίνεται ένα πραγματικό "αφεντικό"; | Η νέα καμπάνια της Boss έχει την απάντηση

To motto "Be your own BOSS" βάζει τα θεμέλια στη νέα καμπάνια του brand για την Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023 με διάσημους πρωταγωνιστές.

MissBloom TEAM
boss Courtesy of BOSS

Το επιτυχημένο rebranding της BOSS στις αρχές του 2022 εγκαινίασε μία νέα φιλοσοφία για το brand που φέρνει στο επίκεντρο την ενδυνάμωση. Από τη νέα αυτή φιλοσοφία γεννήθηκε το motto "Be Your Own BOSS", το οποίο βάζει τα θεμέλια για τη δημιουργία μίας κοινότητας- της BOSS κοινότητας- από ανθρώπους που διεκδικούν τον απόλυτο έλεγχο του εαυτού και της ζωής τους, αλλά και για εμπνευσμένες καμπάνιες στις οποίες πρωταγωνιστές γίνονται πρόσωπα που εμπνέουν με τις "be your own BOSS" ιστορίες τους. H νέα καμπάνια του brand για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023 ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι και προσφέρει μία γεμάτη διάσημους εξερεύνηση για το τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος ένα πραγματικό "αφεντικό".

Τα πρόσωπα της νέας καμπάνια BOSS εμπνέουν με τις ιστορίες τους

Στην καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 της BOSS πρωταγωνιστούν έξι παγκοσμίως αναγνωρισμένα ταλέντα από διάφορους τομείς που μοιράζονται τις ιστορίες καταγωγής τους δίνοντας έμπνευση στον καθένα να αγκαλιάσει το πεπρωμένο του. Η βρετανίδα super model, Naomi Campbell, ο Κολομβιανός τραγουδιστής Maluma, η Αμερικανίδα super model Gigi Hadid, ο Νοτιοκορεάτης ηθοποιός Lee Minho, ο Ιταλός TikToker Khaby Lame και ο Ιταλός τενίστας Matteo Berrettini, ξεπέρασαν τα εμπόδια και με προσωπικούς αγώνες κατάφεραν να γίνουν το αφεντικό του εαυτού τους.

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ