Follow us

Τα χειροποίητα sneakers που θα κάνουν τη διαφορά στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Τα sneakers που λατρεύουν οι fashionistas έχουν την υπογραφή Ευαγγελία Δρόση.

Τα χειροποίητα sneakers που θα κάνουν τη διαφορά στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου Courtesy of evangelia drosi

Αυτό που γνωρίζει καλά κάθε fashionista είναι ότι το στιλ της οφείλει να είναι αυθεντικό και μοναδικό, κι όχι απλά να αναπαράγει την εικόνα των style icons ή να αντιγράφει πιστά τα looks των runways. Μοναδικό στιλ σημαίνει και μοναδικά κομμάτια, που οι λάτρεις της μόδας (οφείλουν να) γνωρίζουν που να αναζητήσουν. Μία τέτοια περίπτωση είναι και οι συλλογές με χειροποίητα παπούτσια που δημιουργεί η σχεδιάστρια υποδημάτων Ευαγγελία Δρόση, τα οποία προσφέρουν μία νέα, ξεχωριστή και πολύ φρέσκια ματιά σε ένα από τα πιο δημοφιλή γυναικεία items. Ειδικά για την εποχή που διανύουμε, το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο απόλυτο παπούτσι της άνοιξης, τα sneakers, και στη συλλογή Ευαγγελία Δρόση ανακαλύψαμε τα ζευγάρια εκείνα που δεν θα σταματήσεις να φοράς αυτή τη σεζόν- και κάθε επόμενη.

Τα χειροποίητα sneakers που θα κάνουν τη διαφορά στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Girly, Fun, Glam, Bold: Sneakers με προσωπικότητα

Τα sneakers δεν είναι απλά ένα άνετο παπούτσι που ταιριάζει με casual και sporty σύνολα. Είναι ένα ζευγάρι που η μόδα έχει φροντίσει να εξελίξει σε must - have για κάθε περίσταση και shoe designers όπως η Ευαγγελία Δρόση του εξασφαλίζουν με τα σχέδιά τους το κατάλληλο ύφος για να μπορέσεις να τα εντάξεις σε διαφορετικού ενδυματολογικού στιλ σύνολα.

Ζευγάρια όπως τα Three Colors sneakers με τη χρυσή metallic υφή ή τα Glitter sneakers με λεπτομέρεια από glitter σε ροζ, μπορούν να υποστηρίξουν ακόμα και μία βραδινή σου εμφάνιση είτε αποφασίσεις να φορέσεις το τζιν σου κι ένα crop top ή το εφαρμοστό μίνι φόρεμά σου. Μπορείς, όμως, άνετα να τα εντάξεις και σε πρωινά, casual σύνολα, προσφέροντας στα καθημερινά go-to outfits σου την απαραίτητη glam πινελιά.

Bonus pair: Τα Green - metallic sneakers της συλλογής με τα πολύχρωμα κορδόνια που θα τραβήξουν την προσοχή σε κάθε πρωινή ή βραδινή εμφάνισή σου με τον ασυναγώνιστα επιβλητικό χαρακτήρα τους.

Three Colors sneakers, evangelia drosi
Three Colors sneakers, evangelia drosi.

Θα τα βρεις εδώ.

Glitter sneakers, evangelia drosi
Glitter sneakers, evangelia drosi.

Θα τα βρεις εδώ.

Green- metallic sneakers, evangelia drosi
Green- metallic sneakers, evangelia drosi.

Θα τα βρεις εδώ.

Από την άλλη, αν είσαι fan του bold και statement χαρακτήρα στις εμφανίσεις, ένα ζευγάρι όπως τα Spring sneakers με φλοράλ μοτίβο και έντονα χρώματα ή ένα ζευγάρι όπως τα μπεζ Leopar sneakers από τη συλλογή Ευαγγελία Δρόση είναι αυτά που αναζητάς για να ανεβάσουν το volume στα καθημερινά σου looks. Συνδυάζονται υπέροχα με κάθε είδους denim κομμάτι, ιδίως φέτος που το demim trend είναι μία από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας, ενώ είναι αυτά που θα προσφέρουν κάτι διαφορετικό στο στιλ σου αν αποφασίσεις να τα συνδυάσεις με τα μονοχρωματικά κοστούμια σου στο γραφείο.

Beige/ Leopar sneakers, evangelia drosi.
Beige/ Leopar sneakers, evangelia drosi.

Θα τα βρεις εδώ.

Spring sneakers, evangelia drosi.
Spring sneakers, evangelia drosi.

Θα τα βρεις εδώ.

Τέλος, για εσένα που είσαι λάτρεις των λευκών sneakers, να σου πούμε ότι αυτά δεν χρειάζεται να δείχνουν βαρετά. Ζευγάρια όπως τα λευκά Puro sneakers με leopar κορδόνια ή τα Black&White sneaκers με τη λεπτομέρεια από κόκκινα εξώραφα και τα ασπρόμαυρα κορδόνια, θα προσφέρουν μοναδικό στιλ σε όποια εμφάνιση αποφασίσεις να τα εντάξεις.

White / Puro sneakers, evangelia drosi.
White / Puro sneakers, evangelia drosi.

Θα τα βρεις εδώ.

Black & White sneakers, evangelia drosi
Black & White sneakers, evangelia drosi

Θα τα βρεις εδώ.

Sneakers μόνο για σένα

Κι επειδή η ποιότητα και η κατασκευή μετράει πάντα, ειδικά στα παπούτσια που οφείλουν εκτός από στιλ να προσφέρουν άνεση και να αντέχουν, αξίζει να τονίσουμε ξανά εδώ ότι τα sneakers Ευαγγελία Δρόση είναι χειροποίητα, από δέρμα, και κατασκευάζονται μόλις δώσεις της παραγγελία σου.

Φέτος την άνοιξη, κάνε στον εαυτό σου δώρο τα πιο ιδιαίτερα sneakers και εξασφάλισε στο στιλ σου την πινελιά που θα σε κάνει να δείχνεις μοναδική.

*Ανακάλυψε ακόμα περισσότερα χειροποίητα sneakers και παπούτσια στο evangeliadrosi.com, ενώ μπορείς να επισκεφτείς και το κατάστημα evangelia drosi (25ης Μαρτίου 9, Νέο Ψυχικό)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ