Follow us

Τι φορούν όλα τα it girls αυτή την εποχή; 5 items που αξίζει να αποκτήσεις

Πώς θα ντυθείς σαν it girl φέτος την άνοιξη;

Τι φορούν όλα τα it girls φέτος την άνοιξη; 5 items που αξίζει να αποκτήσεις Splash News / Ideal Image

Φέτος την άνοιξη, τα it girls έχουν αποφασίσει πως θα τιμήσουν τη διαχρονικότητα. Κάπως έτσι, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει από κομψά looks, στα οποία πρωταγωνιστούν κυρίως ρούχα που μπορείς να προσθέσεις στη συλλογή σου φέτος, ωστόσο θα φοράς κάθε χρόνο. Καμπαρντίνες σε ουδέτερες αποχρώσεις, denim κομμάτια, σακάκια και ζακέτες είναι μερικά από τα items που αξίζουν την προσοχή σου. Οι fashionistas άλλωστε προτείνουν ποικίλους τρόπους για να τα φορέσεις ώστε να δείχνουν επίκαιρα και πολύ μοντέρνα. Ποια είναι όμως αυτά τα items και γιατί αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου;

#1 Τζιν φούστα

Η τζιν φούστα γνωρίζει τόσο μεγάλη αναγνώριση φέτος την άνοιξη που πρόκειται να αντικαταστήσει το κλασικό τζιν στις επιλογές των fashionistas. Είναι άνετη, πρακτική και πρόκειται να χαρίσει στο ανοιξιάτικο στιλ σου ένα ανεπιτήδευτο coolness.

#2 Λευκό σακάκι

Το λευκό σακάκι είναι ένα ακόμα ένα basic πανωφόρι που φορούν όλα τα it girls φέτος την άνοιξη. Συνδυάζεται με τα πάντα, είναι κομψό και διαχρονικό, δηλαδή το απόλυτο must have.

#3 Μαρινιέρα

Αναπόσπαστο κομμάτι της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, η μαρινιέρα επανέρχεται ακόμα μία χρονιά και διεκδικεί μία θέση στη συλλογή σου.

#4 Ζακέτες

Τα τελευταία χρόνια, οι ζακέτες πρωταγωνιστούν στο street style και είναι ο ορισμός του coolness. Σε basic αποχρώσεις όπως το μπεζ ή το μαύρο, αλά και σε έντονα χρώματα, cropped ή μακριές, οι ζακέτες είναι απαραίτητες για την άνοιξη.

#5 Καμπαρντίνα

Η καμπαρντίνα είναι επίσης ένας διαχρονικός πρωταγωνιστής στο ανοιξιάτικο στιλ. Μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, με φορέματα, φούστες και παντελόνια, δημιοργώντας τις πιο κομψές εμφανίσεις.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ