H συλλογή Foundation της Polo Ralph Lauren μας συστήνει τα πιο κομψά κομμάτια για την άνοιξη 2023

Ο οίκος Ralph Lauren μας συστήνει τη Foundation collection για την Άνοιξη 2023

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

H αβίαστη φινέτσα που χαρακτηρίζει τις συλλογές του οίκου Ralph Lauren έρχεται να κατακτήσει το στιλ της σεζόν Άνοιξη 2023. Ο οίκος παρουσιάζει τη συλλογή Polo Ralph Lauren Foundation, που περιλαμβάνει βαμβακερά πουκάμισα, εμπριμέ φορέματα και κομψές σιλουέτες και υπόσχεται το καλύτερο ανοιξιάτικο ντύσιμο το οποίο χαρακτηρίζεται από το κλασικό Polo Ralph Lauren style.

Η Foundation Collection υπόσχεται εμβληματικές στιγμές με διαχρονικό και εκλεπτυσμένο look. Το πάντα ευέλικτο και κλασικό λευκό πουκάμισο σε συνδυασμό με ένα πλισέ λινό παντελόνι γίνεται το απόλυτο total white outfit για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το λινό παντελόνι συνδυάζεται, επίσης, με γιλέκο με λινό μπροστινό μέρος δημιουργώντας μία φινετσάτη εμφάνιση για την εποχή.

Τις εντυπώσεις κερδίζουν και οι ανοιξιάτικες ρίγες, σε διάφορα μεγέθη και αποχρώσεις. Οι ουδέτερες και οι λεπτές ρίγες είναι σύμβολα του Polo Ralph Lauren Style και της μοναδικής κομψότητας, και φέτος την άνοιξη θα αναβαθμίσουν υπέροχα τις εμφανίσεις σας. Η ανεπιτήδευτη κομψότητα και διαχρονικό στιλ αποτυπώνονται και στο ολοκληρωμένο σετ σε navy απόχρωση. Η navy συλλογή περιλαμβάνει και μπλέιζερ για ένα χαλαρό λινό look.

Από την Foundation Collection δεν θα μπορούσαν, βεβαίως, να λείπουν τα φορέματα και οι φούστες με ρευστές γραμμές και ευκολία στην κίνηση και στο τρόπο που φοριούνται. Αποπνέοντας ρομαντική διάθεση, τα φορέματα της συλλογής αποτελούνται από απαλές αποχρώσεις του μπλε και έντονα φλοράλ μοτίβα. Τα ανοιξιάτικα φορέματα προσφέρουν μια αίσθηση casual κομψότητας, ιδανικά για μέρες κάτω από τον ήλιο. Τα looks ολοκληρώνει η Polo ID, μία μοντέρνα τσάντα με διαχρονικό στιλ εμπνευσμένο από την ιππική δεξιοτεχνία.

Ανακαλύψτε την ανοιξιάτικη συλλογή Polo Ralph Lauren Foundation στις Boutiques:

Ralph Lauren, Κασσαβέτη 19, Κηφισιά

Polo Ralph Lauren, Πανεπιστημίου 4, Αθήνα