Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε γιλέκο στην πιο μοντέρνα του version | Πώς να αναβαθμίσεις το suit look σου

Αντέγραψε το look της για μία stylish εμφάνιση

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το γιλέκο είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι το οποίο μας φαίνεται δύσκολο να το εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας, παρόλο που είναι ένα κλασσικό κομμάτι δεν θεωρείται ”πασπαρτού” αλλά περισσότερο ένα key fashion item που μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει τα looks μας καθώς αποπνέει έναν formal αλλά και πολύ stylish αέρα.

Φέτος την άνοιξη τα αγαπημένα μας fashion houses μας προτείνουν το κοστούμι σε ουκ ολίγες εκδοχές του αλλά και σε μονοχρωματικά σετ όλων των αποχρώσεων, μία από αυτές τις εκδοχές θέλει και το αγαπημένο μας blazer να δίνει τη θέση του στο γιλέκο το οποίο "σετάρεται” με το αντίστοιχο παντελόνι.

Μία γρήγορη ματιά σε τόσο σε street style εμφανίσεις όσο και στα looks των αγαπημένων σου fashionista θα σε εμπνεύσει να εντάξεις το γιλέκο στις καθημερινές εμφανίσεις σου. Μπορείς να επιλέξεις να φορέσεις το γιλέκο είτε σαν top για μία πιο bold και stylish εμφάνιση και να το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα είτε να φορέσεις από μέσα ένα t-shirt, ένα πουκάμισο ή ένα μακρυμάνικο top όπως επέλεξε και η Μαρία Μπεκατώρου.

Δες το look της Μαρίας Μπεκατώρου

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "The Chase” επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι με γιλέκο σε γκρι ανοιχτή απόχρωση το οποίο συνδύασε με εκρού μακρυμάνικο top και μαύρα ψηλοτάκουνα δίνοντας έτσι έναν casual chic τόνο στο outfit της. Μία παντελόνα σε loose γραμμή μαζί με ένα στενότερο γιλέκο θα αναδείξει την θηλυκότητα της σιλουέτας σου λόγω της στενής εφαρμογής του γιλέκου στην μέση, ενώ ένα πιο ίσιο παντελόνι με ένα γιλέκο θα σου δώσει έναν πιο formal τόνο.

Δες εδώ τα set γιλέκου κοστουμιού που διαλέξαμε:

Σετ γιλέκο και παντελόνι, Zara

Αμπιγιέ παντελόνι και αμπιγιέ γιλέκο με κουμπί, Pull&Bear

Γιλέκο body tailoring, Bershka