Follow us

Το χρώμα που επιλέγουν περισσότερο οι Ελληνίδες celebrities την άνοιξη του 2023

Το χρώμα που λατρεύουν αυτή την εποχή και σίγουρα θα φορεθεί πολύ και το καλοκαίρι

Το χρώμα που επιλέγουν περισσότερο οι Ελληνίδες celebrities την άνοιξη του 2023 Instagram

Η άνοιξη ήταν ανέκαθεν η εποχή όπου οι σκούρες αποχρώσεις στα ρούχα μας δίνουν τη θέση τους στα φωτεινά και χρωματιστά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Ανά σεζόν οι τάσεις προτείνουν διαφορετικά χρώματα για να ανανεώσουμε τις εμφανίσεις μας και φέτος πρωταγωνιστές πέρα από τα ρομαντικά παστέλ χρώματα είναι και αυτά τα οποία είναι αρκετά εντονότερα δίνοντας έναν edgy χαρακτήρα στο look μας. Κόκκινο, cobalt blue, ροζ, έντονο πορτοκαλί και τιρκουάζ παίρνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας με κομμάτια που σίγουρα θα φορέσουμε και άλλες σεζόν, όπως η καλοκαιρινή.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα το τιρκουάζ χρώμα είναι αυτό που μας τράβηξε την προσοχή καθώς πολλές από τις αγαπημένες μας fashion insiders αλλά και stylish celebrities επέλεξαν να το προσθέσουν στην γκαρνταρόμπα τους δίνοντας μας έμπνευση για το πως μπορούμε να το εντάξουμε στην καθημερινότητα μας με στιλ και φινέτσα ανεβάζοντας ταυτόχρονα τη διάθεση μας καθώς μας θυμίζει λίγο καλοκαίρι- όπως θύμισε και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπως και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνοδεύει το look που μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram.

Τα τιρκουάζ looks των Ελληνίδων celebrities:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η παρουσιάστρια και μοντέλο επέλεξε ένα σετ το οποίο αποτελούταν από σατέν μακρυμάνικο top με μανίκια καμπάνα και mini σατέν εφαρμοστή φούστα. Το τιρκουάζ look της ολοκλήρωσε με πορτοκαλί ψηλοτάκουνες πλατφόρμες και τιρκουάζ μακριά σκουλαρίκια.

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού φόρεσε ένα τιρκουάζ κοστούμι με cigarette παντελόνι το οποίο συνδύασε με λευκό στενό ζιβάγκο λεπτής ύφανσης και τιρκουάζ ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα σετ το οποίο αποτελούταν από τιρκουάζ crop top και τιρκουάζ midi φούστα με χρυσά κουμπιά και cut out στο πλάι.

Σοφία Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα επέλεξε να φορέσει μία τιρκουάζ faux leather καμπαρντίνα την οποία συνδύασε με μαύρο top, skinny denim jean και μαύρα All Star.

Αθηνά Οικονομάκου

Με casual chic τρόπο επέλεξε να φορέσει το τιρκουάζ κοστούμι της η Αθηνά Οικονομάκου συνδυάζοντας μία loose γραμμή κοστουμιού με κομψά λευκά sneakers και λευκό t-shirt.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ