Η Μελίνα Νικολαϊδη συνδύασε τα πιο hot χρώματα της σεζόν σε ένα look

Ο συνδυασμός τάση που επιλέγουν τα it girls και προτίμησε η Μελίνα Νικολαϊδη

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι φετινές ανοιξιάτικες τάσεις πέρα από neutral και παστέλ αποχρώσεις, προτείνουν τα έντονα χρώματα να είναι ο πρωταγωνιστής της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας μας. Cobalt blue, αποχρώσεις του lime και του κόκκινου αλλά και του μπλε είδαμε στα catwalks γνωστών trend setter brands για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2023, όπως επίσης τα παρατηρούμε όλο και συχνότερα τόσο στα αγαπημένα μας fashion houses όσο και στα street style looks των αγαπημένων μας it girls.

Ακόμα και οι πιο πίστες θαυμάστριες των σκουρόχρωμων ενδυμάτων, την άνοιξη διαλέγουν ανοιχτόχρωμα και με χρώμα outfits για να ανανεώσουν τη διάθεση και την γκαρνταρόμπα τους.

Έναν stylish συνδυασμό επέλεξε και η Μελίνα Νικολαιδη για πρωινή έξοδο της. Στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στο instagram τη βλέπουμε να έχει επιλέξει hot χρώματα της άνοιξης, πιο συγκεκριμένα επέλεξε να φορέσει ένα φούξια cargo παντελόνι - τα cargo παντελόνια είναι ένα από τα επικρατέστερα trend της σεζόν - το οποίο συνδύασε με κόκκινο πουλόβερ ενώ το look της ολοκλήρωσε με πορτοκαλί sneakers.

Δες το look της Μελίνας Νικολαίδη

Εάν αυτός ο συνδυασμός σου φαίνεται τολμηρός ή edgy μπορείς να δοκιμάσεις να "παίξεις" με την τάση και να την προσαρμόσεις με έναν πιο ήπιο τρόπο στο προσωπικό σου στιλ.

Ένας τρόπος είναι να επιλέξεις κομμάτια σε παστέλ αποχρώσεις τα οποία είναι "χαμηλότερης έντασης" και ταίριαξε τα με κομμάτια και αξεσουάρ σε φούξια και πορτοκαλί απόχρωση έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα όχι τόσο έντονο αποτέλεσμα.

Άλλος ένας stylish τρόπος είναι να συνδυάσεις το αγαπημένο σου denim jean με ένα pop of color. Φόρεσε το denim παντελόνι σου με top και πανωφόρι ή blazer σε πορτοκαλί και φούξια αποχρώσεις.