Follow us

Τα κομμάτια που χρειάζεται να έχεις οπωσδήποτε στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Διαχρονικά ρούχα και αξεσουάρ που έχει κάθε κομψή στην ανοιξιάτικη συλλογή της.

Τα κομμάτια που χρειάζεται να έχεις οπωσδήποτε στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου Splash News / Ideal Image

Οι τάσεις της μόδας είναι άκρως εντυπωσιακές και αυτό είναι κάτι στο οποίο συμφωνούν όλες οι fashionistas. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη διαχρονική κομψότητα και τη φινέτσα που χαρακτηρίζει κάποια διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Είναι εκείνα τα ρούχα και αξεσουάρ που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, καταφέρνουν να είναι πάντα επίκαιρα χωρίς να επηρεάζονται από τις τάσεις και τα οποία λειτουργούν ως καμβάς, επάνω στον οποίο η καθεμία μπορεί να εξελίξει το στιλ της.

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά στο ανοιξιάτικο στιλ, τα items που οπωσδήποτε χρειάζεται να έχεις στη συλλογή σου είναι συγκεκριμένα και άκρως απαραίτητα. Ένα τζιν, ένα λευκό παντελόνι και μία ψηλόμεση παντελόνα, για παράδειγμα, είναι κάποια από τα bottoms που θα σε βοηθήσουν να ντυθείς κομψά σε ποικίλες περιστάσεις. Ένα λευκό πουκάμισο, μία μπεζ καμπαρντίνα, ένα σακάκι, μία μαρινιέρα είναι επίσης ρούχα που μπορείς να προσθέσεις στη συλλογή σου σήμερα, ωστόσο θα φοράς κάθε χρόνο χωρίς να επηρεάζεται η στιλιστική τους αξία. Η ψάθινη τσάντα επίσης είναι ένα από τα αξεσουάρ που θα κρατήσεις την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι.

Εάν φέτος την άνοιξη, έχεις αποφασίσει να δημιουργήσεις τη γκαρνταρόμπα, παρακάτω συγκεντρώσαμε δέκα looks, στα οποία αξίζει να επενδύσεις.

#1 Λευκό παντελόνι

#2 Μπεζ καμπαρντίνα

#3 Σακάκι

#4 Λευκό πουκάμισο

#5 Κοστούμι

#6 Μαρινιέρα

#7 Ψάθινη τσάντα

#8 Ψηλόμεση παντελόνα

#9 Denim πουκάμισο

#10 Τζιν παντελόνι

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ