Follow us

Το RS-X της Puma επέστρεψε ανανεωμένο | Περπάτησε πιο άνετα από ποτέ!

Το sneaker ορόσημο της Puma επιστρέφει με νέα χρώματα και υψηλής ποιότητας τεχνολογία.

MissBloom TEAM
Courtesy of Puma

Το ζευγάρι παπούτσια που μας κάνει να νιώθουμε πάντα άνεσες, και έτοιμες να κάνουμε πολλά χιλιόμετρα, δεν είναι άλλο από τα αθλητικά μας παπούτσια. Τα sneakers είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία από μόνα τους καθώς επιθυμούμε να μας εξασφαλίζουν στιλ, εκτός από άνεση, αλλά και καλή στήριξη στο υπόλοιπο σώμα. Το "έξυπνο” αθλητικό παπούτσι της Puma είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε!

Το RS-X, το εικονικό sneaker της Puma επαναδημιουργήθηκε με νέες μοντέρνες λεπτομέρειες, νέα χρώματα αλλά και υψηλής ποιότητας τεχνολογία.

Το RS-X της Puma επέστρεψε ανανεωμένο | Περπάτησε πιο άνετα από ποτέ!

Τι πρέπει να ξέρεις για το RS

Το πρώτο RS εμφανίστηκε το 1984 όταν η Puma δημιούργησε το πρώτο αθλητικό παπούτσι στον κόσμο αλλά και το πρώτο "έξυπνο” παπούτσι και η τεχνολογία RS συγκεκριμένα είναι εκείνη που δίνει αυτή τη δυνατότητα στα RS αθλητικά της Puma. Συγκεκριμένα, η RS τεχνολογία εφαρμόζει άψογα και αντιλαμβάνεται τις ανάγκες του κάθε ποδιού, ενώ σε συνδυασμό με την τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών δημιουργήθηκε ένα sneaker – ορόσημο όχι μόνο για την Puma αλλά για τη βιομηχανία των υποδημάτων συνολικά.

Puma RS X SNEAKER


Ξεκινώντας το 2018, η οικογένεια RS έχει αναπτυχθεί εκτενώς, με την προσθήκη νέων στυλ όπως τα RS-X, RS-X3, RS-2K, RS-Fast, RS-Connect, RS-Dreamer και άλλα. Σήμερα, η PUMA συνεχίζει να εξελίσσει και να εκπλήσσει με τις RS καταβολές της.

Courtesy of Puma


Η νέα σχεδίαση του iconic sneaker σηματοδοτεί μία νέα περίοδο όπου όλα επανά-δημιουργούνται και ξανά-σχεδιάζονται, έτσι δίνεται βήμα στην ελεύθερη έκφραση, η οποία αποτυπώνεται μέσα από την προσωποποιημένη δημιουργία.
Το νέο μοντέλο RS-X έχει ως στόχο να ανακαλύψει τις δυνατότητες του ατόμου πέρα από το φαινομενικό. Τεχνολογίες και χαρακτηριστικά του sneaker παρουσιάζονται με διφορούμενο τρόπο, κάπου ανάμεσα στις πύλες του πραγματικού και του "meta"- πραγματικού.

Puma RS X SNEAKER

Η συνεργασία με τον Skepta


Με την άφιξη του νέου RS-X, η Puma ανακοινώνει και τη συνεργασία της με τον Skepta, ο οποίος θα συμβάλλει στη διαμόρφωση της μουσικής, της τέχνης και της στιλιστικής κουλτούρας του brand. Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία, ο Skepta γίνεται ο front man της νέας καμπάνιας RS-X "Revolutionaries" της PUMA.
"Από τη στιγμή που ξυπνάς, σχεδιάζεις τον κόσμο σου. Εμείς είμαστε οι αρχιτέκτονες. Η δημιουργικότητα είναι απεριόριστη.”- Skepta

Courtesy of Puma


Όλα τα νέα RS-X, είναι διαθέσιμα στα PUMA STORES αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα.

PUMA STORES:
Ευαγγελιστρίας 8, Αθήνα
Αγγέλου Μεταξά 40Α, Γλυφάδα
Attica City Link, Πανεπιστημίου 9

Και για Online παραγγελίες βρείτε όλα τα σχέδια εδώ


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ