Follow us

Yes I Do Catwalk by Georg Jensen | Ένα bridal fashion show που θα θυμόμαστε για καιρό

Ένα show που εντυπωσίασε τους καλεσμένους.

MissBloom TEAM
Yes I Do Catwalk by Georg Jensen Studio Panoulis

Υπάρχουν κάποιες εμπειρίες που τις βιώνεις μία φορά στη ζωή σου, ωστόσο τις θυμάσαι για πολλά χρόνια αργότερα με ένα πολύ τρυφερό συναίσθημα. Ακριβώς μία τέτοια εμπειρία ήταν και το Yes I Do Catwalk by Georg Jensen που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Η πάντα δημιουργική ομάδα του Yes I do διοργάνωσε για ακόμα μία φορά ένα bridal show που θα θυμόμαστε για καιρό. Όταν τα φώτα έκλεισαν, ο χώρος γέμισε με χιλιάδες αστέρια στον ουρανό της πασαρέλας, δημιουργώντας ένα σκηνικό που θύμιζε το Βόρειο Σέλας, ένα από τα πιο μαγικά φυσικά φαινόμενα του πλανήτη μας.

Yes I Do Catwalk by Georg Jensen | Ένα bridal fashion show που θα θυμόμαστε για καιρό

Το show που πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί και ως θεσμός, το Yes I Do Catwalk by Georg Jensen είναι όλα όσα χρειάζεται μία bridal επίδειξη μόδας για να μείνει αξέχαστη. Εντυπωσιακά νυφικά, διάσημες γυναίκες που ανέλαβαν τον ρόλο του μοντέλου, μουσική, special acts, συναισθήματα, εφέ ξηρού πάγου και φυσικά τα επικρατέστερα bridal trends της σεζόν.

Ο καλύτερος φίλος του Yes I Do catwalk

Φέτος, πολύτιμος συνοδοιπόρος του bridal fashion show ήταν ένας από τους πιο ιστορικούς οίκους υψηλής κοσμηματοποιίας και αργυροχοΐας Georg Jensen. Τα μοντέλα του catwalk ολοκλήρωσαν τις bridal εμφανίσεις τους με statement κοσμήματα από χρυσό, ασήμι και πολύτιμους λίθους, προσφέροντάς τους μία νότα πολυτέλειας και σκανδιναβικού design. Η fashion expert Έλενα Γαλύφα μάλιστα έκλεψε τις εντυπώσεις όταν περπάτησε στο catwalk, παρουσιάζοντας την εμβληματική ARC Collection του οίκου Georg Jensen.

Yes I Do Catwalk by Georg Jensen

Οι πιο κομψές celebrities φόρεσαν τα bridal trends της σεζόν

Στο Yes I Do Catwalk by Georg Jensen, τον ρόλο των μοντέλων ανέλαβαν 60 επιδραστικές celebrities της εγχώριας showbiz από τον χώρο του θεάματος, της τηλεόρασης, του modeling, της μουσικής σκηνής και των social media. Περπάτησαν στην πασαρέλα, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θάνου Γκομόζια και απέσπασαν το πιο δυνατό χειροκρότημα του κοινού.

​​​​Yes I Do Catwalk by Georg Jensen

Η Χριστίνα Μπόμπα άνοιξε το show με ένα εντυπωσιακό opening act, φορώντας ένα princess νυφικό Primalicia. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου επίσης έκλεψε τις εντυπώσεις με δημιουργία Demetrios, ενώ η Έλενα Τσαγκρινού πραγματοποίησε μια statement εμφάνιση με νυφικό του οίκου Justin Alexander. Η bride-to-be Άννα Πρέλεβιτς έκανε την ανατροπή και περπάτησε με μια αριστοκρατική τουαλέτα AthenaV.

Η πιο ρομαντική εμφάνιση της βραδιάς ανήκει δικαιωματικά στην επίσης bride-to-be Μαρία Αντωνά που περπάτησε με δημιουργία διά χειρός Mary Theotoki. Ο αγαπημένος της Άρης Σοϊλέδης, της επιφύλασσε μια έκπληξη καθώς ανέβηκε on stage της έκλεισε τα μάτια και της έδωσε ένα τρυφερό φιλί.

Yes I Do Catwalk by Georg Jensen

H bridal εμφάνιση της Νίκης Λάμη κέρδισε επίσης την προσοχή των καλεσμένων. Η ηθοποιός φόρεσε μία statement δημιουργία διά χειρός Megla-M. Η Ιφιγένεια Τζόλα ήταν βγαλμένη από ένα boho παραμύθι με νυφικό Anna Tavoularidi ενώ για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο, μία παραολυμπιονίκης με απώλεια όρασης, η Καρολίνα Πελενδρίτου περπάτησε στην πασαρέλα με νυφικό Anna Tavoularidi παρέα με τη Liberty, τον σκύλο-οδηγό της. Φυσικά το κοινό χειροκρότησε την Καρολίνα και τη Liberty όρθιο με δάκρυα στα μάτια.

Yes I Do Catwalk by Georg Jensen
Yes I Do Catwalk by Georg Jensen

Μία εξίσου σημαντική στιγμή του show ήταν όταν εμφανίστηκαν στην πασαρέλα τα 6χρονα κοριτσάκια με μοντέρνα baptism outfits από το κορυφαίο brand Stova Bambini και οι 9 άντρες, ανάμεσά τους ο chef Γιώργος Τσούλης και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης με δημιουργίες από τον καταξιωμένο σχεδιαστή Σωτήρη Γεωργίου.

Yes I Do Catwalk by Georg Jensen

Yes I Do Catwalk by Georg Jensen

Οι πολύτιμοι συνεργάτες του Yes I Do Catwalk by Georg Jensen

H εταιρεία Parfums Christian Dior ένωσε φέτος τις δυνάμεις της με τον θεσμό του Yes I Do Catwalk με έναν κοινό στόχο. Να κάνει τις γυναίκες πιο χαρούμενες την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους. Βασικός σύμμαχος, το διαχρονικότερο άρωμα του οίκου, το Miss Dior στην πιο αυθόρμητη, τρυφερή εκδοχή του, Miss Dior Blooming Bouquet. Μια μοναδική δήλωση αγάπης για τη ζωή, ένα απροσδόκητο μπουκέτο λουλουδιών. On stage το act της DIOR έγινε viral σε λίγα λεπτά καθώς δύο κρυστάλλινες πεταλούδες προσέφεραν στους εκλεκτούς καλεσμένους μια μοναδική αρωματική εμπειρία.

Η ομάδα των beauty experts των Sephora επιμελήθηκε τόσο τα make up looks όσο και τη skincare ρουτίνα των celebrities που συμμετείχαν στο Yes I Do Catwalk by Georg Jensen. Απόλυτη πρωταγωνίστρια στη σύνθεση των μαγευτικών beauty looks ήταν η Sephora Collection, με ένα πάντρεμα των κλασικών αγαπημένων και των νέων ανοιξιάτικων προϊόντων μακιγιάζ και skincare περιποίησης.

Yes I Do Catwalk by Georg Jensen
Yes I Do Catwalk by Georg Jensen

Τα hairstyles των celebrities ανέλαβε η έμπειρη καλλιτεχνική ομάδα των συνεργατών της Wella Company με προϊόντα System Professional, το κορυφαίο επαγγελματικό brand περιποίησης και styling μαλλιών, που προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις και υπόσχεται ολιστική μεταμόρφωση των μαλλιών.

Όλες οι celebrities, αλλά και οι άντρες που περπάτησαν στο Yes I Do Catwalk by Georg Jensen φόρεσαν χειροποίητα υποδήματα Βilero, τα οποία σχεδιάστηκαν για τον καθένα ξεχωριστά.

Yes I Do Catwalk by Georg Jensen

Την ηχητική κάλυψη και τον φωτισμό του show επιμελήθηκε η εταιρεία Loud and Clear Entertainment, οι εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις και τα λευκά δέντρα που πλαισίωναν την πασαρέλα είχαν την υπογραφή Jim Labraco, τα pinterest-ικά γλυκά ήταν The Cakers, το Golden Catering δημιούργησε μια πανδαισία γεύσεων στο afterparty, τα πολυτελή έπιπλα της LH Event Rentals, συμπλήρωσαν το μαγευτικό σκηνικό, πάντα με την υπογραφή της κορυφαίας event planner Πέγκυς Σιμιτζή της I Wish Chic Events. Ιατρικός υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ενώ πολύτιμη υπήρξε η συμβολή της έμπειρης ομάδας της Pansik στο fitting των κοριτσιών.

Η ευχή για το Βόρειο Σέλας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Yes I Do Catwalk by Georg Jensen υποστήριξε το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Πιο συγκεκριμένα, με τη συμβολή των καλεσμένων και τη δωρεά εισόδου των 10 ευρώ -έσοδα που διατέθηκαν εξ ολοκλήρου στο Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος- έγινε μια προσπάθεια για την πλήρη κάλυψη των εξόδων για την ευχή του Αναστάση, ο οποίος ονειρεύεται να δει από κοντά το Βόρειο Σέλας. Ο Αναστάσης και η οικογένεια του βρέθηκαν στην Αθήνα από τα Γιάννενα με τον ίδιο να περπατά χαμογελαστός στο catwalk.

Η μεγάλη έκπληξη

Λίγο πριν το τέλος του Yes I Do Catwalk by Georg Jensen, η Μαρία Σολωμού εμφανίστηκε στη σκηνή, φορώντας μία sexy δημιουργία διά χειρός Τania Christoforatou. Η ηθοποιός ως άλλη runaway bride εμφανίστηκε στην πασαρέλα με το κοινό να την χειροκροτεί. Στη συνέχεια, η πασαρέλα γέμισε από τις διάσημες νύφες, ξεκίνησε να χιονίζει και "ως διά μαγείας” στήθηκε on stage το signature bar της Moët & Chandon. Κάπου εκεί, το πάρτι ξεκίνησε με το κοινό, τις celebrities και τους συντελεστές να γίνονται μία παρέα και να γιορτάζουν, απολαμβάνοντας Moët Brut Impérial στα ποτήρια τους. Η διασκέδαση συνεχίστηκε και το Yes I Do Catwalk έδωσε το ραντεβού του για την επόμενη μεγάλη γιορτή της bridal μόδας.

Yes I Do Catwalk by Georg Jensen

Yes I Do Catwalk by Georg Jensen

Yes I Do Catwalk by Georg Jensen
Yes I Do Catwalk by Georg Jensen

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ