Follow us

Made to Be Seen | Η νέα συλλογή της Triumph θα σε πείσει να φορέσεις τα εσώρουχα σου ως outerwear

Τα εντυπωσιακά εσώρουχα Triumph που θα ολοκληρώσουν τα day-to-day looks σου

MissBloom TEAM
Η νέα συλλογή της Triumph Made To Be Seen θα σε πείσει να φορέσεις τα εσώρουχα σου ως outerwear. Courtesy of Thiumph

Αρκετά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας δε λαμβάνουν τη θέση που τους αξίζει στην "ιεραρχία" ενός look. Ανάμεσα σε αυτά είναι και τα γυναικεία εσώρουχα, τα οποία λόγω της λειτουργικότητας που εξυπηρετούν, είθισται να τα φοράμε μονάχα κάτω από τα ρούχα μας. Έτσι, οι στιλιστικές δυνατότητες αυτών των τόσο ντελικάτων, θηλυκών και ιδιαίτερων υφασμάτων δεν αξιοποιούνται, σχεδόν ποτέ, στο έπακρο. Αυτό ακριβώς έρχεται να ανατρέψει η νέα συλλογή της Triumph, Made To Be Seen, φέρνοντας τα εσώρουχα στο επίκεντρο.

Το ιστορικό brand εσωρούχων δημιούργησε μία μοναδική συλλογή, "φτιαγμένη” για να μην την κρύβεις, αλλά για να τη φοράς περήφανα σε κάθε περίσταση, με τα πιο δυναμικά looks σου. Στόχος της Triumph είναι να αναδείξει τα εσώρουχα σε πρωταγωνιστές των day-to-day συνόλων, ανατρέποντας άτυπους κανόνες και νόρμες της μόδας.

Οι διαχωριστικές γραμμές σβήνουν. Τα εσώρουχα βγαίνουν από το συρτάρι και μπαίνουν επισήμως στη γκαρνταρόμπα. Σε χρώματα που είναι από μόνα τους statement, σε σχέδια που θέλεις να τα δείξεις και αποτελούν τη βάση ή το επιστέγασμα, του τέλειου layering. Μάλιστα, το layering αποτελεί από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και, αναμφίβολα, ο πιο σύγχρονος τρόπος να το πετύχεις είναι με τα εσώρουχά σου.

Η νέα collection Made To Be Seen γιορτάζει την ατομικότητα της κάθε γυναίκας και της δίνει χώρο για να ξεδιπλώσει την bold προσωπικότητά της και να εκφραστεί μέσω του στιλ της.

Made to Be Seen | Η νέα συλλογή της Triumph θα σε πείσει να φορέσεις τα εσώρουχα σου ως outerwear

Το νέο, χωρίς μπανέλα μπουστάκι της εμβληματικής σειράς Amourette, το Amourette Charm, φτιαγμένο από τη signature ελαστική δαντέλα μας, μπορεί να φορεθεί κάτω από το αγαπημένο σου πουκάμισο ή σακάκι και να δώσει ένα "splash” χρώματος στο ντύσιμό σου.

Triumph

Η Smart Deco, η νέα προσθήκη στη σειρά Smart, θα σε ξαφνιάσει με το δαντελένιο κορμάκι και τα ακαταμάχητα bike shorts – το νέο, must-have κομμάτι της σεζόν. Ενώ το μαλακό μπουστάκι, φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από ελαστική δαντέλα, θα σου δώσει φουλ ευελιξία και πολλαπλές επιλογές χρήσης. Φόρεσέ το πάνω από ένα κατάλευκο πουκάμισο ή κάτω από ένα see-through τοπ, για ένα μοντέρνο, updated styling.

Triumph

Όσο για εσένα που αγαπάς το boho στιλ, το μπουστάκι Shadow Spotlight δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Απίστευτα μαλακό, χωρίς μπανέλα, σε ένα ζωηρό πορτοκαλί χρώμα, με ένα φλοράλ κέντημα πάνω σε οπάκ ύφασμα. Αυτό το πραγματικά ξεχωριστό σχέδιο, που δεν κάνει κανένα συμβιβασμό στην άνεση, του αξίζει να φοριέται και να φαίνεται.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ