Follow us

H συλλογή Summer Dance της Ioanna Kourbela είναι μια ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι

Τα κομμάτια της συλλογής Ioanna Kourbela που ξεχωρίζουν για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023.

H συλλογή Summer Dance της Ioanna Kourbela είναι μια ωδή στο ελληνικό καλοκαίρι Courtesy of Ioann Kourbela

Το ελληνικό καλοκαίρι αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης από την ανάλαφρη, χαρούμενη διάθεση που γεννά, τα απίθανα, κατευναστικά και ταυτόχρονα ζεστά, χρώματά του, την ατμόσφαιρα της Μεσογείου και τα μαγευτικά τοπία των θερινών προορισμών, τις μυρωδιές του και την αίσθηση που αφήνει η αρμύρα της θάλασσας στην επιδερμίδα και η καυτή αμμουδιά στα πέλματα. Στο ελληνικό καλοκαίρι αφιερώνει τη συλλογή της για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2023 η Ioanna Kourbela, στη μοναδική ανάταση που αυτό προσφέρει στην ψυχή, μετουσιώνοντας την στα πιο κομψά staples για τη σεζόν.

Ο χορός που καταρρίπτει τα όρια και ωθεί τους ανθρώπους να έρθουν κοντά βάζει το δικό του λιθαράκι στην έμπνευση της SS'23 συλλογής στον πυρήνα της οποίας βρίσκεται η απελευθέρωση του σώματος κατά την αναζήτηση της χαράς και της προσωπικής έκφρασης - που ο χορός μπορεί να εκφράσει καλύτερα από κάθε άλλη μορφή τέχνης. Εξάλλου, για τη σχεδιάστρια η κίνηση του σώματος και η δυναμική αλληλεπίδραση με το ένδυμα αποτελούν θεμέλιο της σχεδιαστικής σκέψης και αυτό μεταφράζεται σε ενδύματα που προσφέρουν αβίαστη άνεση και μία συναρπαστικά μοναδική, γήινη κομψότητα.

Summer Dance: Τα κομμάτια που θα ντύσουν το καλοκαίρι σας

Η αίγλη του ελληνικού καλοκαιριού και η ανεπιτήδευτη κομψότητα αποτυπώνονται στα κομμάτια της νέας συλλογής Ioanna Kourbela μέσα από φυσικές, ποιοτικές πρώτες ύλες και υφάσματα, φόρμες που ζωντανεύουν πολυμορφικά και γραμμές που προεκτείνουν την κίνηση, και χρώματα που συναντάμε στην ελληνική φύση. Στη σειρά "Archetypes", το singature knitting μοτίβο της Ioanna Kourbela, μετουσιώνεται σε υπέροχα ντραπέ τοπ, wrap ζακέτες, kimono- style μπλούζες, μίνι φορέματα, ακόμα και σε τσάντα, που θα προσφέρουν το διαφορετικό στις εμφανίσεις σας. Κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι, τα πλεκτά της "Archetypes" μπορούν να φορεθούν τώρα, αλλά και κάθε άλλη σεζόν, και προσφέρονται για styling με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ