Follow us

Θα φορούσες φλοράλ καλσόν; Το look της Τόνιας Σωτηροπούλου που θα σε πείσει να το κάνεις

Το ρομαντικό look της Τόνιας Σωτηροπούλου που μας έπεισε να επιλέξουμε εναλλακτικά το καλσόν μας

Θα φορούσες φλοράλ καλσόν; Το look της Τόνιας Σωτηροπούλου που θα σε πείσει να το κάνεις Instagram@toniasotiropoulou

Τα αγαπημένα μας καλσόν τα έχουμε συνδυάσει με σύνολα που φοράμε κατά τους φθινοπωρινούς αλλά κυρίως χειμερινούς μήνες, "χάνοντας” έτσι πολλά stylish ανοιξιάτικα looks που μπορούμε να δημιουργήσουμε φορώντας καλσόν. Οι επιλογές και για τους ανοιξιάτικους μήνες πλέον είναι πολλές με τα σχέδια και τα χρώματα να είναι απολύτως συμβατά με τη διάθεση αλλά και τις θερμοκρασίες της εποχής.

Διαβάστε Επίσης

Οι τάσεις που πρωταγωνιστούν φέτος μας διευκολύνουν να εντάξουμε τα καλσόν στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας καθώς μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε μονοχρωματικά σύνολα σε παστέλ αποχρώσεις αλλά και να ξεχωρίσουμε με φλοράλ σχέδια σε διχτυωτές, οπάκ αλλά και διάφανες υφάνσεις.

Μία πολύ stylish και girly επιλογή είναι να επιλέξεις να συνδυάσεις ένα ροζ καλσόν με αποχρώσεις της ίδιας χρωματικής παλέτας χωρίς απαραίτητα να δημιουργήσεις ένα monochromatic look, όπως η Τόνια Σωτηροπούλου. Η influencer επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερο ροζ καλσόν με φλοράλ κέντημα από την Calzedonia, το οποίο συνδύασε με ένα ριγέ χρωματιστό μίνι φόρεμα με ροζ "φόντο”, φούξια σατεν πουκάμισο και μαύρα loafers.

Δες την εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου

Ένας από τους τρόπους που μπορείς να σετάρεις το φλοράλ καλσόν σου είναι με το απόλυτο trend της άνοιξης, με μία denim φούστα ή denim σορτσάκι, με αποχρώσεις της ίδιας χρωματικής παλέτας για να δημιουργήσεις ένα μονοχρωματικό σύνολο ενώ μπορείς επίσης να πειραματιστείς και με ένα άλλο εμπριμέ κομμάτι με το οποίο θα δημιουργήσεις ένα mix & match look.

Τα φλοράλ καλσόν που σου προτείνουμε

Διχτυωτό Καλσόν με Φλοράλ Μοτίβο, Calzedonia

Διχτυωτό Καλσόν με Μαργαρίτες, Calzedonia

Καλσόν από Χρωματιστή Φλοράλ Δαντέλα, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ