Follow us

10 συγκλονιστικά νυφικά και 3 #catwalk εκπλήξεις που αποθέωσαν το Yes I Do Catwalk by Georg Jensen

Όλα όσα θα θυμόμαστε από το Yes I Do Catwalk By Georg Jensen.

MissBloom TEAM
Yes I Do Catwalk by Georg Jensen Studio Panoulis

Εάν υπάρχει κάτι που θα θυμόμαστε σίγουρα από το Yes I Do Catwalk By Georg Jensen που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες είναι τα show-stopping νυφικά που φόρεσαν οι celebrities για να περπατήσουν στην πασαρέλα του πιο φαντασμαγορικού bridal fashion show, το οποίο φέτος μας ταξίδεψε στο Βόρειο Σέλας. Πολυτελείς και κομψές νυφικές δημιουργίες από Έλληνες σχεδιαστές και διεθνείς οίκους νυφικών, παρουσιάστηκαν στο κοινό, δίνοντας την απόλυτη bridal έμπνευση στις μέλλουσες νύφες.

Σε μια προσπάθεια να σας μεταφέρουμε όλα όσα ζήσαμε στο Yes I Do Catwalk By Georg Jensen, παρακάτω συγκεντρώσαμε 10 πολύ κομψά bridal looks αλλά και 3 catwalk εκπλήξεις που μας ενθουσίασαν.

#1

H Χριστίνα Μπόμπα άνοιξε το φετινό catwalk και κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού με το αριστοκρατικό ballgown νυφικό του οίκου Primalicia, το οποίο ήταν διακοσμημένο με floral κεντήματα, ενώ είχε puffy μακριά μανίκια και αποκαλυπτική plunge λαιμόκοψη.

10 συγκλονιστικά νυφικά και 3 #catwalk εκπλήξεις που αποθέωσαν το Yes I Do Catwalk by Georg Jensen

#2

Η Ιωάννα Σαρρή έκλεψε τις εντυπώσεις με την off-shoulder νυφική δημιουργία του οίκου Demetrios, η οποία ξεχώρισε για τις shimmering υφές και τον τολμηρό μινιμαλισμό της.

Yes I Do Catwalk

#3

Ιδιαιτέρως εντυπωσιακό ήταν επίσης το mermaid νυφικό της Κέισι Μίζιου, το οποίο έφερε την υπογραφή του οίκου Justin Alexander.

Yes I Do Catwalk

#4

Η bride-to-be Μαρία Αντωνά περπάτησε στην πασαρέλα του Yes I Do Catwalk By Georg Jensen με ένα statement ασύμμετρο νυφικό με φτερά που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της δια χειρός Mary Theotoki.

Yes I Do Catwalk

#5

Η Νικολέττα Ράλλη είπε ‘’Yes I Do’’ , φορώντας ένα ονειρεμένο νυφικό με αποσπώμενα long sleeves και oversized φιόγκο από τον οίκο AthenaV.

Yes I Do Catwalk

#6

Η Μαριάννα Παινέση με ultra chic και ρομαντική νυφική δημιουργία της Megla-M.

Yes I Do Catwalk

#7

Summer brides are you here? Η Ειρήνη Κολλιδά με εντυπωσιακό boho-style νυφικό με την υπογραφή της ταλαντούχας σχεδιάστριας Anna Tavoularidi.

Yes I Do Catwalk

#8

Η Γαρυφαλλιά Kαληφώνη με glamorous νυφική δημιουργία Tania Christoforatou.

Yes I Do Catwalk

#9

H runaway bride Μαρία Σολωμού έκλεισε το show φορώντας ένα άκρως θηλυκό νυφικό της σχεδιάστριας Tania Christoforatou.

Yes I Do Catwalk

#10

Η real bride-to-be Άννα Πρέλεβιτς έκλεισε το act του οίκου AthenaV περπατώντας στην πασαρέλα με μια κομψή δημιουργία σε αρχαιοελληνικό στιλ και εμπνευσμένη από τα χρώματα του Βόρειου Σέλαος. H απόλυτη bridal έμπνευση για τις τολμηρές μέλλουσες νύφες.

Yes I Do Catwalk

#11

Η Έλενα Γαλύφα, ως κλασική fashion lover, ξεχώρισε με την εμφάνιση της, παρουσιάζοντας στο catwalk την εμβληματική ARC Collection του οίκου Georg Jensen.

Yes I Do Catwalk

#12

Cuteness overload. Οι χαριτωμένες μικρές μπαλαρίνες με τα παραμυθένια φορέματα Stova Bambini έκλεψαν την παράσταση στο φετινό Yes I Do catwalk.

Yes I Do Catwalk

#13

O chef Γιώργος Τσούλης περπάτησε στο catwalk με κομψό total blue tuxedo από τον καταξιωμένο σχεδιαστή Σωτήρη Γεωργίου.

Yes I Do Catwalk

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ