Follow us

Αυτό είναι το διάσημο κοστούμι που φορούν όλες οι fashionistas στο Instagram | Θα το βρεις στη Zara

Το viral κοστούμι που αξίζει να αποκτήσεις από τη Zara.

kostoumi_zara Splash News / Ideal Image

Το κοστούμι είναι ένα από διαχρονικά staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας που έχουν γνωρίσει τεράστια στιλιστική εξέλιξη στη διάρκεια του χρόνου. Ξεκίνησε ως αποκλειστικό προνόμιο της ανδρικής γκαρνταρόμπας, στη συνέχεια έκανε την εμφάνισή του στη γυναικεία μόδα ως σύμβολο ενδυνάμωσης και πλέον είναι το co-ord που μπορεί να φορεθεί κάθε στιγμή της ημέρας και σε ποικίλες περιστάσεις. Φυσικά, το κοστούμι είναι άκρως απαραίτητο για την περίοδο της άνοιξης, ενώ οι fashionistas έχουν ήδη καταφέρει να ξεχωρίσουν το αγαπημένο τους.

Διαβάστε Επίσης

Ένα scroll down στα προφίλ των διάσημων fashionistas στο Instagram είναι αρκετό για να παρατηρήσουμε πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος κοστουμιού που έχει κερδίσει την προσοχή τους. Ο λόγος για εκείνο που στο τέλος του μανικιού είναι διακοσμημένο με πούπουλα μαραμπού. Οι fashion experts το επιλέγουν σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το λευκό, το μπεζ, το μαύρο και προτιμούν να το φορούν σε επίσημες περιστάσεις ή σε κάποια βραδινή έξοδο.

Διαβάστε Επίσης

Εάν λοιπόν σε ενθουσιάζει και εσένα το εν λόγω trend και αναρωτιέσαι που μπορείς μα βρεις ένα τέτοιο κοστούμι, η απάντηση κρύβεται στη Zara. Το high street brands που ακολουθεί κάθε εξέλιξη της μόδας και δημιουργεί τάσεις δημιούργησε ένα πολύ κομψό μπεζ κοστούμι με την εν λόγω λεπτομέρεια στο μανίκι του blazer, το οποίο αξίζει να αποκτήσεις. Έτσι, εάν θέλεις να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα εντυπωσιακό co-ord, εάν παντρεύεσαι με πολιτικό γάμο και θέλεις να φορέσεις κάτι πολύ κομψό ή εάν αναζητάς το τέλειο look για επίσημα καλέσματα όπως κάποια βάφτιση, αυτό το κοστούμι είναι η πιο chic επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Το κοστούμι που αγαπούν οι fashionistas

Get the Trend

Blazer Zara

Bustier Zara

Παντελόνι με πιέτες Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ