Follow us

Βάλε χρώμα στη ζωή σου | Τα ωραιότερα φορέματα με έντονο χρώμα που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου

Για να είσαι εσύ η ίδια ένα ανοιξιάτικο pop of color

Βάλε χρώμα στη ζωή σου | Τα ωραιότερα φορέματα με έντονο χρώμα που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου Splash News / Ideal Images

Την άνοιξη ακόμα και οι ορκισμένες fans των total black looks πείθονται να εντάξουν έστω και ένα item με χρώμα στην εμφάνιση τους, "σπάζοντας” έτσι τη μουντή διάθεση του χειμώνα που φέρνουν μαζί τους τα σκούρα fashion items. Λίγο ο ήλιος, ο γαλανότερος ουρανός αλλά και τα όλα τα όμορφα της άνοιξης γεννάνε μέσα μας μία διάθεση για ένα χρωματικό blast στην καθημερινότητα μας.

Οι colorful επιλογές μας δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά που επιλέγουμε να φορέσουμε, αυτά που φοράμε όμως είναι αυτά που καθορίζουν σημαντικότερα τη διάθεση και την ψυχολογία μας και το χρώμα ή η έλλειψη του είναι αδιαμφισβήτητα ένας πολύ σημαντικός παράγοντας ακόμα και αν το αγνοούμε.

Ο λόγος όμως που τα σκουρόχρωμα σύνολα είναι περισσότερο δημοφιλή είναι κυρίως η άνεση και η ευκολία που μας χαρίζουν ως προς το να τα συνδυάσουμε μεταξύ τους και να δημιουργήσουμε κομψά outfits χωρίς να υπάρχει περιθώριο για κάποιο στιλιστικό "ατόπημα”. Ένας safe τρόπος να προσθέσεις το χρώμα στις εμφανίσεις σου είναι να επιλέξεις ένα one-piece item με χρώμα και να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με ουδέτερου χρώματος αξεσουάρ και λεπτομέρειες. Το κομμάτι που θα σε διευκολύνει περισσότερο αλλά θα σου δώσει και extra stylish πόντους θα είναι αναμφίβολα ένα φόρεμα, το οποίο έχει την μοναδική ιδιότητα να ολοκληρώνει την εμφάνιση σου προσδίδοντας θηλυκότητα αλλά και στιλ.

Στον παρακάτω οδηγό αγοράς θα βρεις μερικά από τα πιο ωραία φορέματα με έντονα χρώματα στις αποχρώσεις που μας προτείνουν τα trends της σεζόν, κόκκινο, cobalt blue, lime, πορτοκαλί, τιρκουάζ και φούξια είναι μερικές από εκείνες που ξεχωρίσαμε.

Μακρύ φόρεμα halter neck, Pull&Bear

Φόρεμα αμάνικο, Benetton

Satin dress, Mango

Φόρεμα μακρύ με γιακά Ocean Green, Ale

Φόρεμα-κομπινεζόν με βολανάκι, H&M

Μίντι εφαρμοστό φόρεμα με τιράντες, Bershka

Midi φόρεμα ντραπέ, Zara

Κοντό φόρεμα από tencel, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ