Follow us

Πάτησες snooze στο ξυπνητήρι και έχεις αργήσει; 3 tips για να ντυθείς κομψά χωρίς προσπάθεια

Πώς θα ντυθείς κομψά όταν έχεις αργήσει;

street style Splash News / Ideal Image

Το σενάριο είναι λίγο ή πολύ γνωστό σε όλες μας. Το ξυπνητήρι χτυπά, ωστόσο εσύ δεν είσαι έτοιμη να αφήσεις το ζεστό σου κρεβάτι. Πατάς snooze. Μία, δύο ή περισσότερες φορές. Όταν αποφασίσεις να σηκωθείς όμως, καταλαβαίνεις πως ο χρόνος έχεις περάσει και εάν δεν ετοιμαστείς άμεσα, θα αργήσεις στη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σου. Σε αυτή τη στιγμή, η σκέψη "τι θα φορέσω;” ή "πώς θα ντυθώ κομψά μέσα σε 5 λεπτά;” πρωταγωνιστεί στο μυαλό σου. Κάπου εδώ όμως, ερχόμαστε εμείς για να σου υπενθυμίσουμε πως τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο πιστεύεις και πως οι παρακάτω στιλιστικές συμβουλές θα σε βοηθήσουν να ντυθείς προσεγμένα χωρίς να αργήσεις περισσότερο.

Επέλεξε κάτι basic

Στις περιπτώσεις που θέλεις να ντυθείς κομψά και φυσικά χωρίς να σου πάρει πολύ χρόνο, κάποια basic κομμάτια πρόκειται να σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου. Τα one pieces όπως το φόρεμα ή η ολόσωμη φόρμα είναι σίγουρα μία πολύ καλή επιλογή, αφού δεν χρειάζεται να σκεφτείς ιδιαιτέρως το styling. Εναλλακτικά, η διαχρονική κομψότητα του τζιν παντελονιού σε συνδυασμό με ένα πουκάμισο ή μία μπλούζα θα σε κάνει να νιώσεις κομψή στο λεπτό.

Τα απαραίτητα αξεσουάρ

Αφού έχεις επιλέξει το look σου, ένας εξίσου γρήγορος τρόπος για να αναβαθμίσεις το σύνολό σου είναι να χρησιμοποιήσεις κάποια αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκοι, μία τσάντα σε έντονο χρώμα ή ένα φουλάρι πρόκειται να κάνουν το look σου ακόμα πιο κομψό.

Φόρεσε κάτι statement

Μπορεί με μία πρώτη σκέψη, αυτό το στιλιστικό tip να σου φαίνεται δύσκολο, ωστόσο δεν είναι. Εάν αποφασίσεις να φορέσεις ένα εμπριμέ πουκάμισο και το συνδυάσεις με τζιν, μαύρο ή λευκό παντελόνι, το look σου θα είναι αρμονικό και ο χρόνος που θα καταναλώσεις για την προετοιμασία σου ελάχιστος. Αντίστοιχα, εάν φορέσεις ένα εντυπωσιακό φόρεμα με λευκά sneakers ή μαύρα loafers, θα νιώθεις εξίσου προσεγμένη.

Διαβάστε Επίσης

Extra Tip 1

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αποφύγεις την πρωινή αργοπορία είναι να έχεις αποφασίσει από το προηγούμενο βράδυ το look που θα φορέσεις. Κάπως έτσι, θα ντυθείς γρήγορα και δεν θα χρειαστεί να σκεφτείς τι θα φορέσεις ενώ νυστάζεις.

Extra Tip 2

Η δημιουργία μίας capsule γκαρνταρόμπας επανέρχεται στη συζήτηση, αφού εάν έχεις στη διάθεσή σου ρούχα σε ουδέτερες αποχρώσεις και διαχρονικές γραμμές, που συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους, θα μπορείς να ντυθείς κομψά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ