Follow us

Η Έβελυν Καζαντζόγλου φόρεσε το κοστούμι από τη Marks & Spencer που είναι τέλειο για τις πασχαλινές εμφανίσεις σου

Η Έβελυν Καζαντζόγλου υιοθέτησε ένα από τα color trends της σεζόν.

evelynkazantzoglou Instagram @evelynkazantzoglou

Τα κοστούμια είναι ένα από τα co-ords που αγαπούν οι περισσότεροι fashionistas. Πρόκειται για μία κομψή και διαχρονική επιλογή που μπορείς να φορέσεις σε κάθε πιθανή περίσταση. Στο γραφείο, τη χαλαρή βόλτα στην πόλη, τη βραδινή έξοδο ή ακόμα και σε κάποιο επίσημο event όπως ο γάμος. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, τα χρωματιστά κοστούμια πρωταγωνιστούν στις τάσεις της μόδας, κερδίζοντας την αποδοχή των γυναικών. Με τη γιορτή του Πάσχα να πλησιάζει, η αναζήτηση των looks που θα φορέσουμε έχει ήδη ξεκινήσει και το κοστούμι είναι μία από τις επιλογές που έχουμε για να ντυθούμε κομψά. Πρόσφατα μάλιστα, η Έβελυν Καζαντζόγλου φόρεσε το πιο ανοιξιάτικο κοστούμι που έχουμε δει τελευταία.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Έβελυν Καζαντζόγλου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα street style look, στο οποίο φαίνεται να φορά ένα κοστούμι σε πράσινη mint απόχρωση από την ανοιξιάτικη συλλογή της Marks & Spencer. Η fashionista έχει συνδυάσει το κομψό co-ord της με ένα ζευγάρι sneakers, γυαλιά ηλίου και χρυσά σκουλαρίκια.

Ξεκινώντας λοιπόν να κάνεις τις αγορές σου για το Πάσχα, ένα κοστούμι όπως αυτό της Έβελυν Καζαντζόγλου σε κάποια pastel απόχρωση είναι ιδανική επιλογή. Μπορείς να το φορέσεις είτε με flat παπούτσια όπως τα sneakers, οι μπαλαρίνες, τα mules, τα loafers είτε με ψηλοτάκουνα παπούτσια όπως οι γόβες και τα πέδιλα, ανάλογα την εκάστοτε περίσταση.

Το look της Έβελυν Καζαντζόγλου

Get the Look

Μπλέιζερ με μονή σειρά κουμπιών με προσαρμοσμένη εφαρμογή από σύμμεικτο λινό Marks & Spencer

Παντελόνι με φαρδιά μπατζάκια από σύμμεικτο λινό Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ