Follow us

Αυτά είναι τα εσώρουχα που δεν αποχωρίζομαι ποτέ | Θα τα λατρέψεις κι εσύ!

Η συλλογή Body Adapt της Sloggi επιστρέφει με ένα Twist.

Αυτά είναι τα εσώρουχα που δεν αποχωρίζομαι ποτέ - Θα τα λατρέψεις κι'εσύ Courtesy of Sloggi

Μπορεί οι τάσεις της μόδας να αλλάζουν ανά εποχές και εμείς να προσαρμοζόμαστε σε αυτές ανάλογα με τις ανάγκες μας και το στιλ μας, κάποια όμως κομμάτια όσος καιρός και αν περάσει πάντα τα προτιμάμε και επενδύουμε σε αυτά με κλειστά μάτια. Αυτό ακριβώς συνέβη και σε εμένα όταν ανακάλυψα τα αγαπημένα μου εσώρουχα.

Για πολλά χρόνια με θυμάμαι να ταλαιπωρούμαι από την αναζήτηση του "τέλειου σουτιέν". Αυτού που θα μου εξασφαλίζει άνεση, υποστήριξη, ευελιξία τόσο στις κινήσεις μου όσο και στην επιλογή των outfits μου, αλλά και ασφάλεια ότι θα εφαρμόζει όλες τις μέρες του μήνα με την ίδια εφαρμογή κάθε φορά παρά τις πιθανές μικροαλλαγές στο σώμα μου.

"Ο επιμένων νικά" όμως και έπειτα από χρόνιας αναζήτησης και πολλών λάθος και άβολων σουτιέν, το 2021 κυκλοφόρησαν τα Body Adapt της Sloggi και -σώζοντας με!- μια φίλη μου πρότεινε να τα δοκιμάσω αφότου με άκουγε για ακόμα μια φορά να παραπονιέμαι για την εκνευριστική μπανέλα του σουτιέν μου.

Αυτά είναι τα εσώρουχα που δεν αποχωρίζομαι ποτέ | Θα τα λατρέψεις κι εσύ!

Τα Body Adapt της Sloggi παρέχουν πέρα από όλα αυτά που ζητούσα στα σουτιέν μου, και τα απαρίθμησα λεπτομερώς λίγο πιο πάνω, και την ευελιξία στο να προσαρμόζονται στις ανάγκες της καθημερινότητας μου: με στηρίζουν χωρίς να με βαραίνουν στους ώμους το πρωί στη δουλειά, όσο κάθομαι στον υπολογιστή αλλά και με υποστηρίζουν απόλυτα όταν επιλέγω να γυμναστώ μετά από μία καθιστική ημέρα στο γραφείο.

Courtesy of Sloggi

Εάν γνωρίζω ότι δεν θα πάω στο γυμναστήριο μετά το γραφείο τότε επιλέγω τη νέα σειρά των Body Adapt, τα Body Adapt Twist και το συγκεκριμένο twist είναι η προσθήκη δαντελένιων λεπτομερειών όπως το δαντελωτό τελείωμα στα πλάγια, μία ρομαντική λεπτομέρεια που άρεσε πολύ και στο αγόρι μου όπως επίσης μου αρέσουν πολύ και τα σετ T-shirt Bra που σετάρεται με το Hipster Leg αλλά και το Soft Bra που το σετ του είναι το High Leg και το ολοκαίνουργιο σλιπ Brazil, ενώ και τα δυο κυκλοφορούν σε αποχρώσεις που κάνουν την επιλογή δύσκολη- γιατί απλά τα θες όλα!

Courtesy of Sloggi

Προσωπικά στην καθημερινότητα μου με εξυπηρετούν περισσότερο τα κομμάτια της Body Adapt που κυκλοφορούν σε μπεζ και λευκή απόχρωση, όταν το outfit μου είναι της αντίστοιχης απόχρωσης και λατρεύω να φοράω τα Body adapt Twist σε μαύρο και nude χρώμα για να ανεβάζω τη διάθεση μου και να αισθάνομαι όμορφα με τον εαυτό μου φορώντας εσώρουχα που υποστηρίζουν και αγκαλιάζουν το σώμα μου.

Ένα από τα πολλά που επίσης αγαπώ στη σειρά Body Adapt Twist είναι η θηλυκότητα που με κάνει να αισθάνομαι και να αποπνέω όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείς να αναδείξεις κι εσύ τη θηλυκότητα σου επιλέγοντας μοντέρνα κομμάτια με κομψό κόψιμο, έναν συνδυασμό που προσφέρει η Body Adapt Twist συλλογή, δοκίμασε τα σε μαύρη απόχρωση ή σε Nostalgic Brown (επίσης δύο από τις αγαπημένες μου αποχρώσεις της σειράς), ενώ για έναν πιο καλοκαιρινό αέρα σου προτείνω τις εποχιακές αποχρώσεις Sapphire και Powder Orange. Όποια χρώματα και να επιλέξεις, θα μπορείς να κάνεις ένα έξυπνο mix&match ανάλογα με τη διάθεση σου αλλά και τις ανάγκες του outfit σου.

Ανακάλυψε τη νέα Body Adapt Twist εδώ

Βρες το Sloggi στα Social Media:

Facebook

Instagram

Courtesy of Sloggi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr