Follow us

Η Ελένη Τσολάκη με το σακάκι - τάση της άνοιξης που είναι το αγαπημένο της Kate Middleton

Το blazer που επιλέγει η Ελένη Τσολάκη αλλά και η Kate Middleton για on point ανοιξιάτικες εμφανίσεις

MissBloom TEAM
Η Ελένη Τσολάκη με το σακάκι - τάση της άνοιξης που είναι το αγαπημένο της Kate Middleton NDP Photo Agency

Ένα από τα διαχρονικότερα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας θα μπορούσε αναμφίβολα να χαρακτηριστεί το blazer. Το κομμάτι κλειδί της κάθε γυναικείας time capsule wardrobe είναι ένα blazer το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά κομμάτια βοηθώντας μας έτσι να δημιουργήσουμε πολλά διαφορετικά outfits.

Τη φετινή άνοιξη οι τάσεις της μόδας μας προτείνουν να επενδύσουμε σε ανοιχτόχρωμες και φωτεινές επιλογές τόσο στα πανωφόρια που επιλέγουμε όσο και στα παντελόνια, τα φορέματα, τις φούστες, τα jumpsuit αλλά και στα αγαπημένα μας σακάκια. Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε πολύ συχνά σε street style looks αλλά και σε εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebrities να προτιμάται η λευκή απόχρωση και να χαρίζει στα looks μία stylish πινελιά αλλά και έναν ανοιξιάτικο αέρα πολυτέλειας.

Το λευκό blazer προτιμάει στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις της η Ελένη Τσολάκη η οποία έχει καταφέρει να δημιουργήσει πολύ κομψά outfits επιλέγοντας το stylish item ως βασικό κομμάτι κλειδί της εμφάνισης της. Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια σε βραδινή έξοδο της το συνδύασε με μαύρο top και skinny denim παντελόνι σε γκρι απόχρωση ενώ το look της ολοκλήρωσε με μαύρες slingback γόβες και μαύρο τσαντάκι.

Η Ελένη Τσολάκη με το σακάκι - τάση της άνοιξης που είναι το αγαπημένο της Kate Middleton

Μία ακόμη εμφάνιση της Ελένης Τσολάκη με το κομψό λευκό blazer που ξεχωρίσαμε ήταν επίσης σε μία βραδινή της έξοδο όπου δημιούργησε ένα three pieces look το οποίο αποτελούταν από παντελόνα και γιλέκο του ίδιο σετ ολοκληρώνοντας με το λευκό signature blazer. Την τάση του λευκού blazer δείχνει όμως να εμπιστεύεται και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton η οποία μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες έχει δημιουργήσει τρία διαφορετικά looks με λευκό σακάκι για δημόσιες εμφανίσεις της.

Ελένη Τσολάκη

Με ένα λευκό σακάκι είναι ευκολότερο να δημιουργήσεις τόσο casual όσο και περισσότερο formal looks καθώς ταιριάζει άψογα με τα περισσότερα κομμάτια και διαφορετικά "στιλ” ρούχων που μπορεί να έχεις στην ντουλάπα σου, απόδειξη τα δύο διαφορετικά looks της Ελένης Τσολάκη όπου στο ένα έχει συνδυάσει casual το σακάκι της με denim παντελόνι και γόβες με χαμηλό τακούνι – μπορείς να τα αντικαταστήσεις με τα κομψά sneakers σου- ενώ μπορείς πολύ εύκολα να δημιουργήσεις περισσότερο επίσημα σύνολα επιλέγοντας είτε ένα κοστούμι, όπως η παρουσιάστρια, είτε ένα φόρεμα ή φούστα σε ουδέτερες αποχρώσεις για ένα neutral αποτέλεσμα είτε με εμπριμέ ή χρωματιστό για ένα blast of color.

Μπορείς να βρεις λευκά σακάκια παρακάτω:

Blazer με μανίκι που μαζεύεται, Zara

Σταυρωτό σακάκι, H&M

Μπλέιζερ tailoring loose fit με θηλυκό κόψιμο, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ